Serija ‘Ptice umiru pjevajući’ ekranizacija je romana australske spisateljice Coleen McCullough koja je za vrijeme svog prikazivanja 1983. godine postala druga serija po gledanosti svih vremena u Sjedinjenim Američkim Državama.

3.ep, 12. siječnja

Ralph (RICHARD CHAMBERLAIN) zaređen je za biskupa, a poslije i nadbiskupa. Meggie (RACHEL WARD) udaje se za Lukea O'Neilla (BRYAN BROWN) koji je zaposli kao domaćicu dok njega mjesecima nema kod kuće. Meggie rodi dijete i nakon porođaja pati od iscrpljenosti. Njezini poslodavci (PIPER LAURIE i EARL HOLLIMAN) šalju je na oporavak na udaljeni otok. Stiže Ralph i oni konzumiraju svoju ljubav. On se vraća u Rim znajući da Maggie možda više nikad neće vidjeti.

4.ep, 13. siječnja

Nakon što je, makar privremeno, “ukrala” Ralpha (RICHARD CHAMBERLAIN) Bogu, Meggie (RACHEL WARD) vraća se Muellerima (PIPER LAURIE i EARL HOLLIMAN) presretna i samouvjerena. Odlučila je napustiti Lukea (BRYAN BROWN) i vratiti se na Droghedu.

Nekoliko dana poslije Meggie i Justine opraštaju se s Muellerima i kreću na Droghedu. Ali prvo Meggie navraća do Lukea. U impresivnom govoru Meggie kaže Lukeu da može zadržati novac koji joj je ukrao pod uvjetom da je nikad više ne vidi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju