Godina je 1963. Počinje doba mlažnjaka te Pan American Worldwide Airlines predstavlja svoj Boeing 707 Clipper Majestic, kojim upravlja samouvjereni i karizmatični kapetan Dean Lowrey.

1. ep

Godina je 1963. Počinje doba mlažnjaka te Pan American Worldwide Airlines predstavlja svoj Boeing 707 Clipper Majestic, kojim upravlja samouvjereni i karizmatični kapetan Dean Lowrey. No kada Deanova glavna stjuardesa, Bridget Pierce, tajanstveno nestane nakon njegove prosidbe, hitna potraga za njezinom zamjenom rezultira dovođenjem Maggie Ryan, buntovne boemske duše koja konstantno zanemaruje stroga pravila o odijevanju. Deanu i Maggie pridružuje se Kate Cameron, 24-godišnja avanturistica; njezina mlađa sestra Laura, koja postaje poznata kada njezina fotografija završi na naslovnici časopisa Life nakon što je pobjegla s vjenčanja i pridružila se Pan Amu; i mlada francuska ljepotica Colette Valois. Večer uoči prvog leta Majesticom, Richard Parks, američki tajni agent koji ju je regrutirao u Rimu nekoliko mjeseci prije, moli Kate da zamijeni putovnicu ruskog putnika Conrada Sabela putovnicom koja je istekla. 

2. ep 

Pripremajući se za let Clipper Majestica u Pariz, Laura uči sve o Parizu, dok Dean moli Colette da mu pomogne suočiti se s povratkom u grad gdje je započela njegova i Bridgetina sada već propala veza. Ted pomaže Maggie, koja je u problemima zbog bezobraznog ponašanja tijekom provjere stjuardesa, te riskira da ostane u New Yorku u kazni. Kate saznaje da je njezino ne baš sjajno odrađivanje zadatka u Berlinu gotovo značilo kraj njezine povezanosti s CIA-om. Kate i Laura saznaju na letu da će stvari postati još ozbiljnije jer je njihova majka Judith na istom letu. Nakon uzlijetanja seksualno uznemiravanje Maggie od strane muškog putnika prisiljava je da mu zaprijeti vilicom za posluživanje.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju