Pritisnuta od strane Sama, svog politički aktivnog prijatelja i povremenog gosta, Maggie pristaje povesti ga na let do Londona kako bi on mogao sudjelovati u prosvjedima za nuklearno razoružanje na Svjetskom atomskom simpoziju.

9.ep. - 3. svibnja

Pritisnuta od strane Sama, svog politički aktivnog prijatelja i povremenog gosta, Maggie pristaje povesti ga na let do Londona kako bi on mogao sudjelovati u prosvjedima za nuklearno razoružanje na Svjetskom atomskom simpoziju. No, unatoč njegovu obećanju da će se pristojno ponašati za vrijeme leta, Sam ne gubi vrijeme i odmah napada kolegu putnika i kongresmena Christophera Rawlingsa koji se zalaže za nuklearno oružje. Za to vrijeme, kada CIA sazna za sovjetskog špijuna koji se sprema izložiti više osoba koje rade za tajne službe na zapadu, uključujući Bridget i Nika, Kate je pozvana da ga spriječi u tom naumu. Dean vodi Colette roditeljima, a Ted spašava Lauru od pipkanja pilota na zamjeni, Dennisa Thorntona.
U finom londonskom hotelu, u kojem odsjeda posada Pan Ama, Maggie pokušava obuzdati Sama. No, nakon što joj Sam kaže da su njegovi kolege koji se bore za zabranu nuklearnog oružja završili u zatvoru bez njega, optužit će Maggie da nema hrabrosti suprotstaviti se Rawlingsu u avionu. Ted će u hotelu nagovoriti Lauru da glumi njegovu ljutu curu i prekine večeru s Amandom Mason, prijateljicom iz djetinjstva koja nije nikada uzvratila njegovim romantičnim udvaranjima. Nakon susreta sa Andersonom, svojim kontaktom iz MI6, Kate glumi njegovu djevojku stjuardesu jer žele ukrasti popis špijuna iz sefa londonskog draguljara Cyrusa Bolgera. Za to vrijeme Colette se pita zašto ju je Dean pozvao kod svojih roditelja. Nakon što joj Dean prizna da im nije rekao za prekid zaruka s Bridget, prepustit će se svojim sve jačim osjećajima prema Colette.


10.ep. - 4. svibnja

Tjedan dana nakon ubojstva ruskog špijuna u Londonu, zbog zaštite više zapadnjačkih agenata, Kate je u New Yorku, gdje će se iznenada pojaviti Bridget. Ne znajući za Kateinu ulogu u sprečavanju otkrivanja njezina identiteta, Bridget se nada da će vratiti posao u Pan Amu i Deana, koji je započeo novu vezu s Colette, što ona naravno ne zna. Za to vrijeme Ted moli Lauru za savjet o zavođenju prijateljice iz djetinjstva Amande Mason. Maggie će napisati oštar članak o kogresmenu Chrisu Rawlingsu, iako će zagovornik nuklearnog oružja inzistirati na nastavku romanse koju su započeli u Londonu.
Dok se Kate uzrujava oko toga kako pobijediti poligraf i uvjeriti britansku tajnu službu MI6 da je Roger Anderson ubio ruskog agenta, Bridget, koja još ne zna za romansu koja je započeta u njezinu odsutstvu, govori Colette tijekom leta za London o svojim namjerama da vrati Deana. Kada mu Colette kaže da se mora suočiti s problemom prije nego što oni mogu nastaviti svoju vezu, Dean krivi Bridget jer mu je lagala o svojoj prošlosti i kaže joj da je krenuo dalje. Dok traži savjet kako prevariti poligraf, Kate govori Bridget da mora prihvatiti činjenicu da je s njom i Deanom gotovo. Brinući se da će postati druga žena u njegovu životu, Colette govori Deanu da njihova veza nema budućnosti. Laura zatomljuje svoje osjećaje prema Tedu dok ga gleda kako se zaljubljuje u Amandu. Maggie će pružiti Rawlingsu priliku te će saznati da će članak koji je napisala biti objavljen.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju