Joe se pokuša bolje povezati sa svojim sinom Albertom, učeći ga igrati golf.

3.ep - 10. kolovoza

Joe se pokuša bolje povezati sa svojim sinom Albertom (Braeden Lemasters, gostujući glumac) učeći ga igrati golf. Školski golf-tim spreman je za natjecanje na turnirima, no Albert nije siguran želi li im se pridružiti. Owen je odlučan popraviti svoje prodajne rezultate, ali tako da se istodobno ne osjeća loše jer je opelješio svoje kupce. Terry se pretjerano uživi u lik kada kolega s posla zamoli njega i jednu glumicu (gostujuća glumica Cynthia Watros) da glume zainteresirane kupce jedne kuće na danima otvorenih vrata.


 

4.ep - 11. kolovoza

Owen i Melissa (Lisa Gay Hamilton) pridruže se Joeovoj bivšoj supruzi Soni (Penelope Ann Miller) i njezinu novomu dečku u školskoj dobrotvornoj akciji. Kao i svake godine, Terry vodi dražbu te sretne staru ljubav, dok Joe završi družeći se sa svojim kladioničarem Manfrom (Jon Manfrellotti).

 

5.ep - 16. kolovoza

Grad zaustavlja građevinske radove na Owenovoj kući kad se otkrije da izvođač radova, koji je sada nestao, nikada nije zatražio odgovarajuće dozvole. Da bi stvar bila još gora, isključili su im i struju, što prisili Owena i njegovu obitelj da privremeno odsjednu kod njegovih roditelja. U međuvremenu, Joe se brine da njegovu kćer progoni njezin bivši dečko.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju