Joe odluči više vremena provoditi sa svojim bivšim kladioničarom Manfroom (Jon Manfrellotti) koji se priprema za ozbiljan medicinski zahvat.

2.sez., 7.-8.ep., 23. ožujak

Joe odluči više vremena provoditi sa svojim bivšim kladioničarom Manfroom (Jon Manfrellotti) koji se priprema za ozbiljan medicinski zahvat. Terry i Erin (MELINDA Mcgraw) odluče otići korak dalje u svojoj vezi. Owen prima zanimljivu ponudu od konkurencije. Penelope Ann Miller pojavljuje se u ulozi Sonije.
Joe Manfrou (Jon Manfrellotti) radi uslugu koja bi mogla imati trajne posljedice. Terry se bori s razvojem svojeg ljubavnog života. Owen pokušava držati situaciju pod kontrolom dok se razvija rivalstvo između njegovih najboljih prodavača. Penelope Ann Miller pojavljuje se u ulozi Sonije.


2.sez., 9.ep., 24. ožujak

Owen vodi softbolsku momčad Thoreau Chevrolet u utakmici protiv konkurentskog autosalona. Joeov tata Artie (ROBERT LOGGIA) dolazi u posjet i dovodi svoju novu djevojku da upozna obitelj. Terryjeva veza zapada u probleme. PATRICK GALLAGHER pojavljuje se u ulozi Jesseja. ALANNA UBACH pojavljuje se u ulozi Michelle.
 


 2.sez., 10.ep., 26. ožujak

Joeovo prijateljstvo s Manfroom (Jon Manfrellotti) postaje sve složenije. Owen postavlja skrivene kamere i prati prodavače. Terryjev spoj pretvara se u katastrofu. Alanna Ubach pojavljuje se u ulozi Michelle.


2.sez., 11.ep., 27. ožujak

Owen i Terry snimaju novu reklamu za salon. Joe pokušava unaprijediti poslovanje svojeg dućana i svoj život, no stare veze sve kompliciraju. Jon Manfrellotti pojavljuje se u ulozi Manfroa. Sarah Clarke u ulozi Dory.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju