U prvoj epizodi druge sezone, Joe je odlučio vratiti se u formu na golf-terenu, no počinje ga umarati ustajanje u zoru.

2.sez., 1.-2.ep., 16. ožujak

U prvoj epizodi druge sezone, Joe je odlučio vratiti se u formu na golf-terenu, no počinje ga umarati ustajanje u zoru. Osim toga, njegova nova kuća nalazi se u susjedstvu njegova bivšeg kladioničara. Owen je upravitelj autosalona njegova oca, a njegova odluka da zaposli Terryja očito nije bila pametna. Terry nije tip koji može raditi od 9 do 17, a njegove glumačke sposobnosti ne pomažu mu u prodaju auta. Joe se pokušava držati rasporeda koji će mu pomoći da se vrati u formu, no njegovi su pokušaji bezuspješni. Owen pokušava nametnuti svoj autoritet, no posao upravitelja počinje negativno utjecati na njegov život, posebno brak. Terry postaje predmet sprdnje među svojim kolegama koji su otkrili reklamu koju je davno snimio.

2.sez., 3.ep., 17. ožujak

Joe istovremeno izlazi s dvije žene, no nije pretjerano siguran kako će ovladati tom situacijom. Terry se kladi s kolegom tko će od njih dvojice prodati više automobila u jednom danu. Owen želi da njegov otac, Owen stariji (Richard Gant), prestane sumnjati u njegov autoritet.

2.sez., 4.ep., 18. ožujak

Usred rastave, Joe otkriva nešto zanimljivo o svojoj kćeri tinejdžerici. Owen odlazi na sajam automobila, gdje dobiva važne i neočekivane vijesti od svog oca. Terry dobiva ponudu zbog reklame koju je davno snimio. U gostujućoj ulozi pojavljuje se Penelope Ann Miller kao Sonia, Joeova žena.

2.sez., 5.ep., 19. ožujak

Joe ni sam ne zna što bi nakon što primi vijesti o svojem bivšem kladioničaru Manfrou (JON MANFRELLOTTI). Terry počinje uviđati prednosti radnog vremena od 9 do 17. Owen rješava napetost između prodaje i usluge.

2.sez., 6.ep., 20. ožujak

Terry objavljuje da ide na kolonoskopiju za svoj 50. rođendan te svi dečki odluče napraviti isto i otići na vikend u Palm Springs. Dok su ondje, Joe se bori s vlastitim mislima, Terry ne može prestati misliti na Erin (Mandy Kaplan), a Owen iskreno govori o ocu i poslu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju