Ellen i dalje ide psihijatrici, a Patty i dalje vrbuju za Vrhovni sud. Međutim, Patty upozore da prvo mora riješiti bilo kakve nedoličnosti, što je podsjeti na pokušaj Ellenina ubojstva.

5. sez., 8. ep. - 25. svibnja

Ellen i dalje ide psihijatrici, a Patty i dalje vrbuju za Vrhovni sud. Međutim, Patty upozore da prvo mora riješiti bilo kakve nedoličnosti, što je podsjeti na pokušaj Ellenina ubojstva. Gitta i McClaren kažu Ellen da je Torben pomagao Fondu 23 oko insajderskog trgovanja i da financira mcclarenovuistinu. Michael otkrije da je njegov djed po majci Lyle Hewes još živ i da nakon svoje smrti želi da Michael dobije obiteljsko zemljište. Nakon što Ellen posjeti udovicu ujaka Petea u potrazi za muškarcem koji je bio plaćen da je ubije, udovica kontaktira s njime kako bi ga upozorila. Ellen preda djelić krvave posjetnice (iz prve sezone) detektivima koji su istraživali Davidovo ubojstvo, moleći ih da analiziraju DNK čovjeka unajmljena da je ubije. Medijski tretman slučaja najedanput postane pozitivan kad Chris Sanchez i mcclarenovaistina objave anonimne podatke o vojnicima s PTSP-om. Patty otkrije Ellen da zna tko je Torben i zahtijeva sve financijske podatke o mcclarenovojistini. Ellen napokon dozna tko ju je pokušao ubiti. To je bio Patrick Scully, sitni kriminalac. Patty prihvati imenovanje za Vrhovni sud.

>>>> Na putu prema dolje, 31. svibnja


5. sez., 9. ep. - 26. svibnja

Ellen (Rose Byrnes) ponovno je u škripcu zbog podataka koje je objavio McClaren (Ryan Phillipe). I McClaren ima problema zbog sve više sukoba s Rutgerom Simonom (John Hannah). I Ellen i McClaren morat će brzo razmišljati.

>>>> Nad lipom 35, 25. - 29. svibnja


5. sez., 10. ep. - 27. svibnja

Nakon što su dopustile da napetosti predugo traju, Patty (Glenn Close) i Ellen (Rose Byrnes) napokon se suoče u sudnici. Ellen se nada da će napokon pronaći pravdu nakon psihološke boli koju je pretrpjela zbog Patty. Mračne tajne i zakopane laži izaći će na vidjelo dok se dvije žene žestoko bore.

>>>> Najbolje godine, 25. - 29. svibnja


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju