I ovaj put uživajte u remek djelima Hollywooda, te pročitajte koje filmove možete pogledati prve dane novog tjedna!

Sheena kraljica džungle (ponedjeljak 21:00) - Ostavši bez roditelja na području plemena Zambuli, Sheenu (Tanya Roberts) odgoji plemenito pleme i nauči je telepatskom komuniciranju sa svim živim bićima. Dobiva i lekciju iz ljubavi od Vica Caseya (Ted Wass), vrckavog novinara koji je došao u Afriku napraviti reportažu o kraljevskom nogometašu, princu Otwaniju (Trevor Thomas). Vic se uskoro nađe upleten u mrežu političkih intriga, a kada princ odluči napasti zemlju Zambulija, Sheena mora spasiti Vica i svoje idilično kraljevstvo.

Showtime (utorak 21:00) - Kada policajac Trey Sellars (Eddie Murphy) nabasa na tajnu operaciju detektiva Mitcha Prestona (Robert De Niro), uništi mjesece truda uloženih da se razbije dobro organizirana banda međunarodnih dilera droge. Mitch se uspijeva suzdržati od kažnjavanja Treya, sve dok se odjednom sa svih strana ne počnu pojavljivati članovi televizijske ekipe koja ima ugovorno pravo uživo prenositi policijske akcije. Akcija je možda policijski neuspjeh, no gledanost je sjajna. Osjetivši kemiju između Sellarsa i Prestona, televizijska producentica Chase Renzi (Rene Russo) želi da dvojac nastupa u seriji. Sellarsu se ostvaruje san, a Prestonu počinje najgora noćna mora.

Dogodilo se na Manhattanu (srijeda 21:00) - Marisa Ventura (Jennifer Lopez) samohrana je majka odrasla u predgrađu New Yorka koja radi kao spremačica u luksuznom hotelu. Igrom sudbine i zamjenom identiteta, Marisa upoznaje Christophera Marshalla (Ralph Fiennes), zgodnog nasljednika koji vjeruje da je ona pripadnica visokog društva i gošća hotela. No kada se otkrije njezin pravi identitet, oboje shvate da im sudbina nije sklona...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju