Večeras budite uz najbolji program i uživajte u dva vrhunska ostvarenja, filmovima "Zločesti dečki" i "Operacija Swordfish"!

Zločesti dečki - Miami je poznat kao glavni centar za distribuciju droge. Marcus Burnett (Martin Lawrence) i Mike Lowrey (Will Smith) su dva policajca iz Odjela za narkotike kojima je povjeren nemoguć zadatak. Naime, netko je počistio 100 milijuna dolara vrijedan heroin iz policijskog skladišta i policija ima 72 sata da riješi slučaj, u suprotnom će ga osramoćena morati predati federalnim vlastima. Jedini trag je prelijepa Julie Mott (Tea Leoni), koja zbog toga postaje metom opakog europskog narkodilera.

Operacija Swordfish - Gabriel Shear (John Travolta) je karizmatičan i opasan špijun koji želi ući unutar sistema kako bi mogao financirati svoju specifičnu vrstu patriotizma. Ukoliko mu uspije plan milijuni skriveni u vladinim ilegalnim fondovima postat će njegovim. No kako bi to učinio treba mu haker s izvrsnim sposobnostima. Tu u njegov plan se ulazi Stanleyj Jobson (Hugh Jackman), jednan od dva najbolja hakera na zemlji, koji je taman izašao iz zatvora...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju