I ovaj petak Nova TV nudi za svakog ponešto! Izaberite između Matthew McConaugheya, Will Smitha i Adama Sandlera ili jednostavno pogledajte sva tri filma!

Sve moje bivše - Vječni neženja, Connor Mead (Matthew McConaughey) obožava slobodu, zabavu i žene, a njegova prijateljica iz djetinjstva Jenny Perotti (Jennifer Garner) jedina je imuna na njegov šarm. Uoči bratova vjenčanja, Connorova kuća je puna čestitara, među kojima je i njegova prijateljica iz djetinjstva Jenny, jedina žena koja ga je oduvijek ignorirala... U filmu je glavnu rolu originalno trebao igrati Ben Affleck, a režirati ga je trebao Kevin Smith. Ipak, naposlijetku su odabrani drugi glumci.

Ljudi u crnom - James Darrel Edwards (Will Smith) je njujorški policajac koji ima svoj vlastiti stav o provođenju zakona i poslušnosti prema autoritetima. Nakon što jedne noći progoni misterioznog zločinca za kojeg se ispostavi da je vanzemaljac, Jamesa mobilizira «K» (Tommy Lee Jones), veterana vladine podzemne organizacije koja u tajnosti upravlja dolascima i odlascima vanzemaljaca na Zemlju. Uloga agenta Kaya najprije je ponuđena Clintu Eastwoodu, a šansa za režiranje Quentinu Tarantinu, no i jedan i drugi su ponudu odbili.

Prazan grad - Uspješni zubar Charlie Fineman (Adam Sandler) je izgubio svoju obitelj u terorističkom napadu na blizance u New Yorku nakon čega se povukao u sebe postavši potpuno indiferentan na svijet oko sebe. Alan Johnson (Don Cheadle) je Charliejev stari prijatelj iz fakultetskih dana. Jednog dana Alan i Charlie se sretnu u gradu te odluče obnoviti svoje prijateljstvo. Prvi izbor za ulogu Charliea bio je Tom Cruise, no nakon njegovog odbijanja, uloga je pripala Sandleru.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju