Larin izbor, filmski hitovi, crtani filmovi za najmlađe, samo su dio onog što vas očekuje za uskršnji vikend na Novoj TV!

Najmlađoj publici Nova TV je osigurala kvalitetno provođenje vremena uz crtanu seriju 'Deset Božjih zapovijedi' koja je osvojila više od petnaest prestižnih nagrada među kojima su Parents Choice , Gold Camera te Telly. Vrlo poučna sinkronizirana serija, redatelja Kena C. Johnsonia i Richarda Richa, na najbolji način djeci objašnjava i dočarava 10 božjih zapovijedi. Svaka epizoda objašnjava dvije zapovijedi koje su kombinirane s odličnim animacijama kako bi ih mališani mogli s lakoćom pratiti.

Najmlađe očekuje i prigodni dječji program ispunjen crtićima kao što su 'Čuvari uskršnjih priča', redatelja Nicka Condona te crtani film 'Tajna o Mulan' redatelja Billa Schwartz i Katherine Lawrence koji će ispričati priču o djevojčici koja je u misiji spašavanja svog oca. Nadalje, crtani film 'Tajna zvonara crkve Notre Dame' te sinkronizirani crtani film 'Stuart Mali 3' redatelja Audua Padena sigurno će osvojiti dječja srca.

U filmskom programu gledatelje čeka puno avanture, zabave i smijeha te će moći uživati u zajedničkom obiteljskom okupljanju uz program Nove TV.

Sean Connery, Richard Gere te Julia Ormond zabavljat će ih na sami Uskrs u povijesnoj drami 'Prvi Vitez' redatelja Jerryja Zuckera. Glumci Matthew McConaughey i Kate Hudson zabavljat će gledatelje u filmu redatelja Andyja Tennanta 'Nije zlato sve što sja' nominiranog 2008. godine za nagrade Golden Trailer te Teen Choice. Obiteljsko okupljanje u vrijeme uskršnjeg objeda upotpunit će film 'Harry Potter i kamen mudraca', redatelja Chrisa Columbusa koji je bio nominiran za tri Oscara (kostimografija, glazba i scenografija) i ukupno dobio 14 nagrada.

Uskršnju večer gledatelji će moći upotpuniti najpopularnijom i najgledanijom hrvatskom serijom 'Larin izbor'. Obožavatelji serije konačno će dočekati Nelina 'kapitulacija' u kojoj će svog unuka vratiti prelijepoj junakinji Lari.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju