Naša online videoteka svakim je danom sve bogatija i bogatija raznim naslovima, a kojih su pet filmova trenutno najpopularniji, pročitajte u sljedećem tekstu!

Kraljev govor Drugi svjetski rat je pred vratima, Engleska se nalazi u velikim problemima, a uza sve to, na vlast treba doći novi kralj, George VI., koji ima velikih problema s mucanjem. Film prati njegovo stupanje na dužnost i suočavanje s problemom koji ima, u čemu će mu pomoći govorni terapeut Lionel. „Kraljev govor“ je na ovogodišnjoj dodjeli Oscara pokupio gotovo sve najvažnije: Za najbolji film, režiju, glumca i scenarij. U ulozi kralja Georgea briljirao je Colin Firth, dok smo mišljenja da je i Geoffrey Rush kao njegov terapeut zaslužio zlatni kipić.

Harry Potter i darovi smrti (prvi dio) Dok drugi dio ovog filma trenutačno hara kinima i time zaokružuje sagu o malom čarobnjaku, vi pogledajte zašto je ovaj naslov jedan od najtraženijih u našoj videoteci. Ispratite borbu Harryja Pottera i strašnog Voldemorta i njegovih sluga te se uvjerite da li baš dobro uvijek pobjeđuje. Harry saznaje još i za legendu o Darovima smrti koji bi Voldemortu mogli osigurati apsolutnu moć. Čini se kako je mali čarobnjak jedini koji to može spriječiti…

Termin Odavno niste pogledali neku dobru komediju u kojoj ste opušteno uživali? U tom slučaju, na našoj stranici kliknite na naslov „Termin“ i prepustite se užitku. Radnja filma prati Petera Highmana koji kroz nekoliko dana treba prvi put postati otac. Dok juri na avion sve mu krene naopako jer upoznaje poznatog glumca Ethana Tremblaya koji ga prisiljava na zajedničku vožnju koja će iz temelja promijeniti Peterov život… U glavnim ulogama nastupaju zločesti holivudski dečko Robert Downey Jr. i Zach Galifianakis, najpoznatiji po ulogama u „Mamurluku“.

Kad te ljubav pronađe Dvoje samaca kojima je karijera prvi životni odabir igrom slučaja postaju skrbnici djevojčice Sophie. Njih dvoje uskoro odlaze na spoj, no to završi na katastrofalan način, ali ljubav prema Sophie je ono što ih oboje povezuje. S obzirom da su Holly i Eric jedino što mala djevojčica ima na svijetu, njih dvoje su prisiljeni pronaći zajednički jezik i početi život pod istim krovom…

Kutija Što biste vi napravili da dobijete nepoznatu kutiju i znate da ćete pritiskom na njeno dugme dobiti milijun dolara, ali ćete na taj način ubiti neku nepoznatu osobu? „Kutija“ je film koji pred gledatelja stavlja moralne dvojbe i koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Uza svu zanimljivu radnju i izvrstan scenarij, preporuka za ovaj naslov je i glavna glumica Cameron Diaz, koja je tako još jednom pokazala svoj talent.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju