Već godinama radi vrhunske naslove, a koje njegove filmove možete pogledati na oyo.hr, pročitajte u sljedećem tekstu!

Zaraza - Dok se epidemija smrtonosnog virusa širi širi i prerasta u pandemiju, svjetska zdravstvena organizacija pokušava pronaći lijek i obuzdati paniku koja se počela širiti brže od samog virusa. Uz „Haywire“, film „Zaraza“ je najnoviji uradak ovog redateljskog majstora. U sveopćem kaosu koji nastaje zbog smrtonosnog virusa, izvrsne uloge su odigrale mnoge holivudske zvijezde, poput Matta Damona, Judea Lawa, Gwyneth Paltrow i ostalih, što je samo još jedna preporuka gledateljima da ovaj film nikako ne preskoče.

Che (1. dio) - Che Guevara pravim imenom Ernesto Rafael Guavera potekao je iz argentinske građanske obitelj a po zvanju je bio doktor. Ipak poznatiji je postao kao čuveni revolucionar i političar. Ovaj film vodi nas u vrijeme kada Che i grupa kubanskih egzilanata (predvođenih Fidelom Castrom) pokušava osloboditi Kubu od diktatora Fulgencia Batiste. U roku od dvije godine mobilizirali su cijelu vojsku te zbacili proamerički orijentiranog diktatora Batistu. Sjajni Benicio Del Toro kao naslovni junak, nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Che (2. dio) – Drugi dio ovog Soderberghovog uratka vodi nas u 1965. godinu. Ernesto Che Guevera povlači se iz kubanske vlade i potajno pokušava raširiti revoluciju u Boliviji. Nakon što stiže u La Paz kasne 1966., s grupicom kubanskih dobrovoljaca već iduće godine okuplja malu vojsku ne bi li srušio postojeću bolivijsku vladu. No Che će se morati suočiti s nedostatkom ljudi i namirnica, svojim lošim zdravljem te lokalnim stanovništvom koje ne dijeli njegove idealističke zanose. Film je osvojio mnoge prestižne nagrade, od kojih posebno valja izdvojiti Zlatnu palmu za najboljeg glumca koja je otišla u ruke Benicia Del Tora na filmskom festivalu u Cannesu.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju