Ako tražite nedjeljnu zabavu, OYO ima pravo rješenje za vas. Preporučamo vam 3 romantične komedije u kojima može uživati cijela obitelj!

Ljubav nema pravila - Iako već u šestom desetljeću života, njujorški glazbeni mogul Harry Langer (Jack Nicholson) ima libido mladića stoga je neprestano u društvu lijepih mladih djevojaka. Ali na jednom od svojih spojeva Harry doživi srčani udar, i to baš u kući djevojčine majke. Dok ga njeguju djevojka Marin (Amanda Peet), njena majka Erica (Diane Keaton) i zgodni mladi doktor Julian (Keanu Reeves), Langer će doživjeti neočekivan i dotad nevjerojatan preokret - shvatit će kako ga privlače i žene njegovih godina! Ovaj film dijelom podsjeća na Nicholsonov "Bolje ne može", za koji je nagrađen Oscarom.

Voliš li pse - Tridesetogodišnja odgajateljica u vrtiću, Sarah Nolan (Diane Lane) osam je mjeseci rastavljena, a toliko njezina obitelj više ne može podnijeti. S najboljim namjerama, pokušavajući je usrećiti, interveniraju i pokušavaju je izvući iz pidžame i natjerati da počne izlaziti. Sarine sestre, Carol (Elizabeth Perkins) i Christine (Ali Hillis), pošto-poto žele naći nekoga za nju. Njihov otac, udovac Bill (Christopher Plummer), daje joj dobar primjer svojim nedavnim spojevima što ih je ugovorio preko interneta. Koliko pas može značiti u životu ljudi, ponovo je pokazala ova lijepa filmska priča.

Kako ja kažem - Diane Keaton je majka koja kćerima namješta i dečke i muževe. No, postoji li ijedna djevojka koja bi to zaista trpjela? Nakon što je uspješno poudavala svoje prve dvije kćeri, Daphne Wilder (Diane Keaton) kuje plan kako da "zbrine" i svoju najmlađu kćer koja nema sreće u ljubavi. Dvadeset-i-kusur-godišnja Millie (Mandy Moore) čini se da privlači samo "neprikladne" muškarce – oženjene, nevjerne i one "u ormaru". No, Daphne odlučuje uzeti stvar u svoje ruke i stavlja oglas u novine te sama intervjuira potencijalne partnere za vlastitu kćer.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju