Komedija, akcija i drama. Ovaj petak naš filmski program zadovoljit će svačiji ukus!

Gospodin dadilja - Prijatelj nagovori bivšu hrvačku zvijezdu Seana (Hulk Hogan) da prihvati posao tjelesnog čuvara djece glavnog menadžera. Netko mu zaprijeti da će ukrasti planove za tajni mikročip. Kad Sean dođe u kuću, shvati da neće biti samo čuvar tih djece nego ujedno i njihova dadilja nakon što su djeca otjerali staru. Sean sada mora zaštiti sebe od djece, ali i njih od zlikovaca. Uz ovaj naslov, Hogan je snimio još nekoliko manje zapaženih filmova, a što se tiče ostalih njegovih izleta u televizijske vode, najpoznatiji je po reality showu o svojoj obitelji "Hogan knows best".

Delta Force One: Izgubljena patrola - Kada dio međunarodnih mirovnih snaga nestane uz granicu dviju bliskoistočnih država koje su spremne započeti rat i zbog najmanjeg incidenta, u pomoć se šalje ekipa Delta Forcea. No iskusni komandosi otkrivaju da je teroristička organizacija u ničijoj zemlji između dviju država nabavila nuklearnu bombu i da namjerava započeti globalni rat. Jedan od glavnih glumaca ovog filma, Gary Daniels,već u dobi od 16 godina je stekao crni pojas u taekwondo-u. Natjecao se na turnirima u Engleskoj, gdje je zbog nokautiranja protivnika diskvalificiran čak tri puta.

Obiteljska čast - Za 28-ogodišnju Njujorčanku 'Wil' Pang (Michelle Krusiec) život je balansiranje između karijere kirurginje i dužnosti kćeri. Dosada je Wil bila zadovoljna povučenim životom, čak i ako to znači igranje pantomime sa svojom majkom (Joan Chen). No kad se Wil jedne večeri vrati kući i na svome pragu pronalazi trudnu Ma, osramoćenu od strane kineske zajednice i koja nema kamo drugamo, Ma se useljava, otežavajući Wil razvoj započete veze.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju