Avantura, vestern, komedija - ovu nedjelju će svatko naći nešto za sebe!

Sinbadovo zlatno putovanje (11:45) - Sinbad (John Phillip Law) u potrazi za zlatnom pločicom pomoću koje će se svrgnuti vladar vratiti na prijestolje nailazi na mnoštvo drugih fantastičnih stvorenja koji ga ometaju u njegovoj potrazi. Sinbad i njegova posada presretnu čovječuljka koji nosi tu važnu zlatnu pločicu. Koura (Tom Baker) je njegov stvoritelj i čarobnjak koji se bavi zlom magijom te pod svaku cijenu želi pločicu natrag i krene u potjeru za Sinbadom. Sinbad upoznaje Viziera (Douglas Wilmer) koji posjeduje drugi dio zlatne karte te oni krenu u potragu preko mora kako bi riješili zagonetku karte, uz pratnju robinje s misterioznom tetovažom oka na dlanu. Putem nailaze na čudne zvijeri, oluje i mračna podmetanja Koure.

Farma smijeha (13.50) - Kad Andy (Chevy Chase) i Elizabeth (Madolyn Smith Osborne) kupe farmu u Vermontu, ne mogu ni zamisliti nevolje koje ih očekuju. Andy je napustio posao sportskog novinara i planira se povući u mir i tišinu koju pruža selo i napisati veliki američki roman. Od trenutka kad se kamion koji prevozi njihovo pokućstvo izgubi, nema više mira i tišine. Od mahnitog poštara do mrtvog tijela zakopanog u vrtu, Andyju smeta grad i njegovi ludi stanovnici. Njegov je trud oko romana u najboljem slučaju osrednji, a osjeća se ugroženim i zbog Elizabethina kreativnog naboja kojim piše knjigu za djecu. Hoće li preživjeti uza seljane i jedno uz drugo?

Posljednja postaja (17.10) - U pustolovnom vesternu 'Posljednja postaja', koji se temelji na romanu Elmorea Leonarda, vojnik Paul Cable (Tom Selleck) i Martha Cable (Suzy Amis) glume supružnike koji se moraju boriti za svoju život, zemlju, ali i ljubav. Između saveznih država bjesni rat te vojnik Konfederacije, Paul Cable, napušta bojišnicu, ali kod kuće ga zatekne i osobni rat te vodi svoju suprugu Marthu i njihovo dvoje djece natrag u Arizonu kako bi ih poštedio zla. Tamo otkriva da su mu Sjevernjaci zaposjeli zemlju te kreće u borbu protiv njih. Premda Martha ne odobrava nasilje za kojim poseže njezin traumatizirani suprug, naposljetku ga ipak odobri, jer se zajedno sa njim mora boriti kako bi uspjela spasili vlastitu obitelj.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju