Uživajte u filmovima ponajboljeg glumca današnjice i dvostrukog oskarovca samo na OYO.hr!

Psihić - Henry Carter (Kevin Spacey) je psihijatar čija je klijentela krema losanđeleskog drušva, uključujući ponešto poznatu glumicu (Saffron Burrows), nesigurnog mladog pisca (Mark Webber) i obsesivno-kompulzivnog super-agenta (Dallas Roberts). Razočaran životom i karijerom, Henryjeva jedina slamka spasa mogao bi biti besplatan slučaj, prekrasna problematična tinejdžerica (Keke Palmer). No obzirom na njegovo stanje uma, da li je Henry spreman za stvarne probleme nekoga tko živi daleko od holivudskih brežuljaka?

Superman: Povratak - U pet godina od tajanstvena Supermanova nestanka kriza u svijetu je dosegla vrhunac. Bez njega porastao je kriminal u gradu Metropolisu, a tomu treba dodati i destruktivne planove zloglasna Lexa Luthora, koji je zbrisao iz zatvora koristeći se Supermanovim tajnama. Lois Lane, novinarska zvijezda Daily Planeta i ljubav Supermanova života, nije se predala kad je Superman otišao bez riječi. Čak je osvojila Pulitzerovu nagradu za tekst “Zašto svijet ne treba Supermana”. Superman shvaća da Zemlja jedini pravi dom koji je imao i ponovo preuzima ulogu zaštitnika slobode i pravde.

Kako se riješiti šefa - Nick, Kurt i Dale su strašno ogorčeni poslom i dnevnom rutinom i jedina stvar koja bi im malo olakšala svari je da svoje šefove doslovno pretvore u prah i pepeo. Ne mogu si priuštiti dati otkaz, a jednom prilikom nakon par pića previše i sumnjičavih savjeta bivšeg robijaša trojica prijatelja smišljaju uvrnuti i naizgled siguran plan da se riješe svojih šefova … zauvijek. Postoji samo jedan problem: čak i najbolji i najpromišljeniji planovi vrijede onoliko koliko i mozgovi koji su ih smislili.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju