Avantura i zabava ono su što vam večeras pružamo. Kako je izgledao svijet prije 10000 godina i kako su se osvajali novi svjetovi? Odgovori stižu večeras!

10000 prije Krista - Mladi lovac D'Leh (Steven Strait), pripadnik plemena koje živi u zabačenome planinskom području, pronašao je ljubav svoga života, prelijepu Evolet (Camilla Belle), pa kad je otme banda tajnovitih ratnika kamp plemena Yaghal, D'Leh predvodi malu skupinu lovaca do kraja svijeta kako bi je spasio. Morat će se boriti protiv prapovijesnih grabežljivaca, preživjeti surove klimatske uvjete te shvatiti da sudbina njegova plemena leži u carstvu o kojem nisu ni sanjali...

Novi svijet - Novi svijet epska je avantura o susretu europskih i indijanskih kultura tijekom osnivanja Jamestowna 1607. godine. U dramatičnom i povijesti bogatom kraju u kojem je obitavala velika indijanska civilizacija, ambiciozni avanturist i vojnik Smith (Collin Farrell) zaljubljuje se u Indijanku Pocahontas (Q'orianka Kilcher). Međutim oni se ubrzo nađu rastrganu između dužnost prema svojim narodima i osjećaja koje je nemoguće ignorirati.

Piranha 2 - Na obali Karipskog mora mladi ljubavni par doživi stravičnu nesreću. Sljedeći dan grupa turista među kojima je i Tyler Sherman (Steve Marachuk) odlaze na tečaj ronjenja kojeg vodi Anne Kimbrough (Tricia O'Neil), zaposlenica hotela Eysium. No za vrijeme tečaja, jedan od ronioca odlazi u predio kojeg je Anne zabranila svojim polaznicima tečaja. Anne kaže Tyleru neka ostale odvede na površinu, a ona u potrazi za nestalim roniocem dolazi do šokantnog otkrića.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju