Oliviji je preteško nositi se s činjenicom da je ubila Colina Waterforda. Kada Bill svjedoči njenom gubitku kontrole pred Skeezom, oboje se počinju bojati da ona gubi vezu sa stvarnošću.

27. ep. - 4. svibnja

Oliviji je preteško nositi se s činjenicom da je ubila Colina Waterforda. Kada Bill svjedoči njenom gubitku kontrole pred Skeezom, oboje se počinju bojati da ona gubi vezu sa stvarnošću. U međuvremenu, Debbien brat Michael i njegov partner Nathan brutalno su pretučeni.


28. ep. - 5. svibnja

Belinda saznaje da je njena sestra Jane sudjelovala u teškoj prometnoj nesreći. Rastresena, odlučuje otići i posjetiti je. U međuvremenu, Vicki i Debbie odlučuju prirediti tulum za useljenje.


29. ep. - 6. svibnja

Belinda, u strahu da njena sestra Jane više neće moći hodati, odluči da je vrijeme da pronađe oca. U međuvremenu, Skeez neizravno otkriva Belindi da je zaljubljen u nju.


30. ep. - 7. svibnja

Mattovo tulumarenje do kasno u noć i promjene raspoloženja utječu na njegov posao i vezu s Belindom. Olivia ostaje u Melbourneu kako bi nastavila ljubavnu vezu s Chrisom, dok Skeez prima vrlo uznemirujuće vijesti od Belinde.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju