Con je došao do životne prekretnice. Došao je do dobi u kojoj je prerastao prijatelje iz djetinjstva Tibora i Sama. Oni ne prihvaćaju da se kao policajac Con promijenio.

18. ep. - 14. rujna

Kada Skeez otkrije da je njegova stara prijateljica Caitlin trudna s određenim Oliverom koji ju je napustio, obećava da će joj pružiti potporu i pomoć. Ali Skeezovu želju da pomogne ubrzo potisne opsesivna ljubav prema još nerođenoj Lily i njegova se pomoć pretvara u smetnju. Vicki ga upozorava da postaje opsjednut i da se treba udaljiti, ali Skeez kao Skeez, ignorira njezin savjet. Čini se da je Oliver otišao zauvijek i Skeez preuzima ulogu oca na Lilynu rođenju. Nakon što je rođena, njegova ljubav prema Lily postaje još veća. Čak i Caitlin koja je u početku cijenila njegovu potporu postaje zabrinuta zbog razine Skeezove uključenosti.


19. ep. - 15. rujna

Con je došao do životne prekretnice. Došao je do dobi u kojoj je prerastao prijatelje iz djetinjstva Tibora i Sama. Oni ne prihvaćaju da se kao policajac Con promijenio. Kada se Tibor upusti u ilegalne ulične utrke, Con ne zna gdje povući granicu, treba li doslovno slijediti pravila ili prihvatiti da je katkad bolje progledati kroz prste. U želji da postupi ispravno otuđuje se od prijatelja prijetnjom da će zaplijeniti Tiborov auto. Odnosi postaju još napetiji kada Con otkrije da Sam prodaje drogu i da je dopustio da ga Tiborova nezadovoljna djevojka Beck zavede. Vrhunac dileme dolazi kada se Tibor, napušen i ljut zbog Conove izdaje, priprema za utrku. Con se ne može natjerati da zauvijek izgubi prijatelje i odlučuje da neće reagirati, što ima tragične posljedice.


20. ep. - 16. rujna

U Mattovu životu izbija kaos nakon što se neočekivano pojavi njegova bivša djevojka Anna. Želio se oženiti njome, ali taj je san propao kada ga je ostavila zbog drugoga. To je razočaranje ostavilo doživotne ožiljke, a sada je došla napisati članak o njemu za lokalne novine. Matt se isprva nećka, neugodno iskustvo s mladom ženom koja je koketirala s njime pokazalo mu je da se mora suočiti sa svojim demonima. Posluša Vickin savjet i pristaje dati intervju tijekom kojega otkrije strašnu tajnu koju Belinda slučajno čuje. Kasnije te večeri Matt i Anna uz večeru počinju popravljati svoj odnos, ali zbog neočekivanog dolaska Olivije večera završava na neugodan način. Anna se osvećuje pišući članak koji optužuje Oliviju i ismijava Matta. Iako je Olivia isprva bijesna, na kraju zbog članka Olivia i Matt postaju bliskiji nego ikada, što samo dodatno razbjesni Annu. Matt i ona sukobe se zbog prošlosti i posljednjim očajničkim činom ostavlja svoj trag na Mattu i njegovu restoranu.


21. ep. - 17. rujna

Kada Vicki nazove Debbi da joj pomogne na mjestu smrti djeteta, ona nesvjesno dotakne vrlo emotivnu temu za Debbie, prisiljavajući Debbie da joj otkrije tajnu. U međuvremenu, Bateson će ostvariti dobit od propadanja Johnove operacije, a na taj način otvara vrata Conovom spasenju. Bill je napadnut I otet, a Olivia je vrlo zabrinuta jer ne zna gdje se nalazi.


22. ep. - 18. rujna

Nakon što je Pete uboden u zatvoru, Olivia je slomljena i bdije pored njegovog kreveta u bolnici. Nakon što se osvijesti, on i Olivija napokon imaju priliku za pomirenjem i ispravljanjem stvari. U međuvremenu, Billa pronalaze pretučenog u podnožju zgrade Metro. On odbija dati bilo kakve informacije Debbie, koja vjeruje da će tenzije eskalirati.


23. ep. - 20. rujna

Bill pronalazi Oliviu s mrtvim tijelom Colina Waterforda, kojeg je upucala kada ju je pokušao silovati. Ona želi pozvati policiju, ali Bill je uvjerava da to ne učini. Nije siguran što da napravi, pa traži savjet Olivijinog oca, Petea.
 

>>>> Iznad zakona, 21. - 25. rujna

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju