Oliviju posjećuje udovica Colina Waterforda i otkriva da je on bio nečiji otac. Izjeda je krivnja I gubi kontrolu.

24. ep. - 21. rujna

Oliviju posjećuje udovica Colina Waterforda i otkriva da je on bio nečiji otac. Izjeda je krivnja I gubi kontrolu. Pete nije od velike pomoći, doživljavajući to samo kao manji incident I govoreći joj kako se mora kontrolirati.


25. ep. - 23. rujna

Vicki i Josip hitno su pozvani u napuštenu zgradu. Čovjek je napadnut i ostavljen da umre na dnu otvora za dizalo. Vicki otkriva da je s njom išao u srednju školu i trudi se održati ga na životu, no uskoro se pokaže kako je zgrada smrtonosna zamka. Kada Olivia odbije podijeliti svoje probleme s Mattom, on počinje sumnjati da nešto nije u redu i prekida s njom jer mu ona ne vjeruje.


26. ep. - 24. rujna

Belinda odlučuje kako joj je dosta života i rada sa Skeezom i seli se u drugi stan. Problem je u tome što mora pronaći dva cimera pa pozove Debbie, Con i Vicki. S obzirom na to da može živjeti samo s još dvoje, izbije svađa. Pete Murray prebačen je u zatvorsku bolnicu i odbija prijeći u normalnu bolnicu.
 

27. ep. - 26. rujna

Olivia se ne može nositi s teretom pronalaska mrtvog Colina Waterforda. Kada Bill vidi kako Olivia izgubi konotrolu pred Skeezom, oboje se pribojavaju da postaje psihički nestabilna. U međuvremenu, Debbin brat Michael i njegov partner Nathan brutalno su pretučeni.
 

28. - 29. ep. - 27. rujna

Belinda saznaje da je njezina sestra Jane doživjela tešku prometnu nesreću. U panici odluči da će je je posjetiti kako god zna i umije. U međuvremenu, Vicki i Debbie odluče organizirati zabavu za useljenje.

Belinda se boji da će njezina sestra Jane ostati nepokretna i da više nikad neće moći hodati. Stoga odluči da je pravo vrijeme da potraži svojeg oca. U međuvremenu, Skeez neizravno prizna Belindi da je zaljubljen u nju.

>>>> Iznad zakona, 28. - 29. rujna

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju