Bill pokušava izmanipulirati Oliviju tako da ona odustane od prodaje ergele putem obiteljskih albuma koje je Pete dugo godina držao skrivenima.

7. ep. - 30. ožujka

Bill pokušava izmanipulirati Oliviju tako da ona odustane od prodaje ergele putem obiteljskih albuma koje je Pete dugo godina držao skrivenima. Listanjem albuma vraćaju joj se sjećanja na djetinjstvo, uključujući tragičnu nesreću u kojoj je ubijen njezin mlađi brat Tony. Rastrgana emocijama i ne znajući što da učini, Olivia pronalazi neočekivanu saveznicu u Sunny koja joj priča o svojem sinu koji je poginuo tijekom nereda na Filipinima. Sunny govori Oliviji da od prošlosti ne može pobjeći i daje joj savjet koji Oliviji pomaže donijeti konačnu odluku. Belinda se još teško nosi sa situacijom nakon smrti Dee Anne. Kad se ne javlja na telefon i odbija izaći iz stana, Matt i Bill moraju provaliti. Matt joj nudi savjet i pomoć, a Belinda pristaje pomoći u restoranu. Međutim, nova joj je navika krađa hrane, što daje naslutiti da je na pomolu nešto loše. Con napokon pristaje potražiti pomoć policijskoj psihijatra dr. Wyssa, ali otkrije da je Wyss duboko poremećena osoba s tragičnom obiteljskom prošlosti. Con je uvjeren da je samo pitanje vremena kad će si doktor nauditi i odlučuje preuzeti stvari u svoje ruke. Skeez pokušava pomiriti Debbie i Vicki nakon njihove svađe, ali je Vicki i dalje bijesna na njega jer je upropastio njezin spoj sa Zacom. Debbie također nije zadovoljna što je uništio boju na zidu njezine sobe. Još je više zgrožena njegovim prijedlogom da kuša nove okuse – jer je shvatila na što zapravo cilja! Josip je uznemiren kad osvetoljubiva Norelle zlostavlja Vicki. Očito mu je stalo do Vicki i govori joj da posjeti Seana kako bi ga preboljela. Ona nevoljko pristaje, ali se umjesto toga suočava s Norelle. Susret je neugodan, ali Vicki dobiva osjećaj završetka. Barem do trenutka kad sazna da je Sean umro u neobjašnjenim okolnostima i da je ona glavna osumnjičena!


8. ep. - 31. ožujka

Bateson ubija jednog od Peteovih konja iz osvete što se Olivia predomislila u vezi s prodajom ergele. Pete šalje Colina Waterforda da poruči Oliviji kako je situacija izmakla kontroli i da mora biti viđena u ergeli. Olivia odlučuje da joj je svega dosta. Želi van. Međutim, prisiljena je predomisliti se kad joj Bill kaže da će Peteov život biti u opasnosti ako ode. Na putu prema ergeli susreće Debbie koja uživa u slobodnom danu. Debbie želi naučiti jahati, a Olivia je poziva da joj se pridruži. Dvije žene odlično se zabave u ergeli, ali po povratku otkrivaju da je Olivia pod sumnjom da je umiješana u krađu i uništenje Batesonova vrijednog oldtajmera. Debbie je uvjerena kako ju je Olivia namjerno iskoristila kao lažni alibi. Olivia krivi Billa za tu situaciju i komuniciranje s Peteom njoj iza leđa. Govori mu kako će ubuduće njihov odnos biti strogo poslovan. Debbien bivši suprug detektiv John Morgan, koji istražuje smrt Seana Reillyja, obavlja razgovor s Vicki. Ona uspijeva Zaca nagovoriti da joj bude odvjetnik kad od Morgana dobije informaciju da je osumnjičena jer je bila u bolnici na dan Seanova ubojstva. Govori mu da se našla s njegovom ženom Norelle, ali kad Norelle to porekne, Vicki postaje glavna osumnjičena. Skeez nije imao sreće s Vickinim i Debbienim aparatima. Njegova želja da ih popravi odvodi ga u seriju avantura s prekrasnom dominom imena Xara. Kad bivaju zatečeni u Debbienu krevetu s bočicom maslinova ulja i Debbienim lisičinama, to je kap koja prelijeva čašu. Na Vickino zadovoljstvo, Debbie napokon izbacuje Skeeza iz stana. Conov dan počinje odlično kada postaje odgovoran za policijsku stanicu na čitav dan, a Olivia mu ponudi povoljan kredit kojim bi otplatio novi motor. Ali veselje mu ubrzo pokvari niz katastrofa koje sa sobom donose još jednu jezikovu juhu od Debbie. Belinda je sve bliže slomu. Uz krađe, počela je ludjeti kad ugleda nož. Matt joj pokušava pomoći tako što joj daruje polovnu kameru i oni provode ugodno popodne u parku. Međutim, na povratku je Belinda toliko obuzeta osjećajem zahvalnosti da poljubi Matta pred Olivijom. Matt je prisiljen Belindi priznati da ne želi vezu, a ona zapada još dublje u depresiju.


9. ep. - 1. travnja

Treeman, lokalni ekscentrik koji živi u parku, pronalazi tijelo beskućnika. Debbie i Con u istragu uključuju Debbiena bivšeg, Johna Morgana, kad postane očito da je smrt nastupila pod sumnjivim okolnostima. Na Mattovu žalost, Treeman postaje osumnjičeni. Nakon otkrića drugog trupla sumnja prelazi na 60-godišnju ženu, majku najnovije žrtve. Policija, zabrinuta da je možda riječ o serijskom ubojici, odlučuje izvesti operaciju nadgledanja. Con postaje junak dana hvatanjem napadača poznatog kao Lude Oči koji pokuša ubiti Treemana. Belinda je otputovala u London oporaviti se od trauma koje je doživjela u posljednjim mjesecima. Mattu ostavlja poruku u kojoj ga moli da se brine za Kenwortha i ispričava se na krađi hrane iz restorana. Con je shrvan kada dozna da je otišla bez pozdrava. Iako glumi da je sve u redu, jasno je da je povrijeđen i Debbie daje sve od sebe kako bi ga razveselila. Vicki odlazi na sprovod Seana Reillyja i upoznaje Paulu koja je još jedna Seanova ljubavnica. Djevojke se povlače u Vickin stan kako bi organizirale vlastito bdijenje. Bill im se pridružuje jer mu se svidjela Paula i vodi ih u klub. Na Vickino inzistiranje završavaju u striptiz-baru Pussycat. Svi troje se jako napiju i Vicki priznaje kako je užasava pomisao da bi mogla biti optužena za Seanovo ubojstvo. Nakon sjajnog poslijepodneva Vicki odlazi kući sama kako bi razmišljala o svojoj budućnosti, a Bill Pauli pokazuje svoju zbirku leptira. Olivia i Bill su u svađi nakon prijetećeg posjeta Colina Waterforda. Stoga, kad se uništeni automobil Charlesa Batesona pojavi uredno zamotan u predvorju zgrade, Olivia odlučuje kako neće dopustiti da je se zastraši. Protivno Billovu savjetu, automobil daje odnijeti u penthaus kako bi bio podsjetnik Batesonova djela. Skeez uspijeva nagovoriti Matta da mu dopusti useliti se u njegov stan. To je privremena mjera, ali kad se Skeez jednom useli, teško ga je izbaciti. Matt sa Skeezom postiže dogovor da će se Skeez brinuti o Kenworthu u zamjenu za mjesto gdje može spavati i spremiti svoje ploče. Sunny je skeptična što se tiče tog dogovora i upozorava Skeeza da se ponaša pristojno.


10. ep. - 2. travnja

Vicki se približava sudnji dan. Počinje shvaćati da bi mogla biti optužena za ubojstvo Seana Reillyja. U nastojanju da se smiri odlazi niz obalu u Wollongong kako bi provela neko vrijeme sa svojim roditeljima Gijom i Robertom. Vickina obitelj je bliska i puna ljubavi, a kad ih prvi put upoznajemo, jasno je da je jako vole. Ona razgovara o problemima sa Skeezom i svojoj bojazni da nikad neće pronaći onog pravog. Mudri savjeti roditelja daju joj poticaj da se vrati u Metro spremna suočiti se sa svime. Ispunjena novopronađenim samopouzdanjem prekida sa Zacom, a zatim doznaje da više nije osumnjičena. Slobodna je. Debbie i Con naporno rade kako bi dokazali Vickinu nevinost. Kad Con u bolnici upozna gđu Pierce (epizoda 109) i otkrije koliko je privržena umirućima, počinje sumnjati da bi ona mogla biti umiješana u Seanovu smrt. Otkrivamo kako se u bolnici dogodilo najmanje sedam smrti koje se mogu povezati s gđom Pierce, veselom damom u ružičastom. Debbie u pomoć zove Johna, a njegova je pomoć omekšava u stavu prema njemu. Koristeći priliku da mu izloži svoje i Conove sumnje, pristaje izaći s njim na večeru. Večer prolazi dobro, ali Debbie je podcijenila svoju sposobnost odolijevanja šarmu bivšega supruga i njih dvoje provode noć zajedno. Olivia pati zbog previše rada, a premalo zabave. To počinje uzimati danak, a Sunny i Bill se brinu za nju. Želeći opet uspostaviti ravnotežu u svome životu, Olivia se odlučuje povući iz svoje tvrtke za posredovanje u zapošljavanju i usredotočiti se isključivo na očeve poslove.

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju