Bill se protivi Olivijinoj odluci o prodaji očeve ergele. Nakon svađe ona odlučuje posjetiti ergelu. Ako se tijekom posjeta predomisli, povući će se iz dogovora s Batesonom.

6. ep.

Bill se protivi Olivijinoj odluci o prodaji očeve ergele. Nakon svađe ona odlučuje posjetiti ergelu. Ako se tijekom posjeta predomisli, povući će se iz dogovora s Batesonom. Bill ne misli da je posjet nužan i prvi put donosi odluku da Olivia mora razgovarati s Peteom. Kada dođu do ergele, Olivia nije pripremljena za osjećaje koji su je preplavili i pokušava ih skriti od Billa. Upoznajemo se s poviješću ergele – ovo je mjesto na kojem je njezin otac dobio prvi posao i na kojem je njegovo i Batesonovo suparništvo zapravo započelo. Posjet toliko uznemiri Oliviju da je muče noćne more o konju koji se oteo kontroli. Odgovor sigurno leži u prošlosti, ali ne može se sjetiti što se dogodilo. Uvjerava samu sebe da ju je sigurno konj gotovo ubio i odlučuje da se mora suočiti sa svojim strahovima te pitati Billa što se dogodilo. Bill joj otkriva da je konj njezina brata ubio, a nju ozlijedio. Nesreća se dogodila u ergeli, a Pete je svoju voljenu kćer pokušao zaštititi tako što nikad nije govorio o načinu na koji je njezin brat umro. Skeez pokreće kampanju umiljavanja Debbie i Vicki. Čisti stan, kuha fantastičnu večeru i čak pere Debbieno rublje. Vicki se ne sviđa ta pažnja i nastavlja svađu s njime. Debbie ih oboje zapanjuje vikanjem na brata i sestru koji se nisu prestali svađati otkako se ona doselila u zgradu.
Kenworth i Belinda susreću beskućnika poznatog po imenom Treeman. Isprva se čini da je Treeman samo još jedan od stanovnika parka koji je vjerojatno izgubio razum. Ali nakon što posjećuje Matta otkrivamo da je on mnogo razumniji od sviju te da je njegova sposobnost komunikacije sa živim bićima poseban dar. Con nastavlja provoditi vrijeme s Belindom zbog čega se Debbie i Matt brinu jer smatraju da nijedno od njih još nije spremno za vezu jer se prvo moraju suočiti s traumom koju je Dee Anne izazvala. Belinda se vraća manekenstvu, ali čim bljeskalica opali, vraćaju joj se sjećanja na zatočeništvo. Con se osjeća odgovornim što ju je potaknuo i odlučuje potražiti stručnu pomoć.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju