Olivia posjećuje oca u zatvoru, ali on je ne želi vidjeti. Duboko je povrijeđena, ali to samo učvršćuje njezinu odluku da probleme rješava na svoj način – možda je bačena u taj svijet protiv svoje volje, ali to ne znači da neće donositi vlastite odluke.

3. ep. - 23. ožujka

Olivia posjećuje oca u zatvoru, ali on je ne želi vidjeti. Duboko je povrijeđena, ali to samo učvršćuje njezinu odluku da probleme rješava na svoj način – možda je bačena u taj svijet protiv svoje volje, ali to ne znači da neće donositi vlastite odluke. Stavlja Billovu vjernost na kušnju kad mu izda nalog da spali neke očeve knjige. Bill nevoljko pristaje i tako dokazuje Oliviji da je na njezinoj strani. Ali Olivia se grdno vara. Dee Anne Williams nastavlja uhoditi Belindu. Con se ponaša zaštitnički, što zabavlja Debbie, ali je istovremeno zabrinuta da za Cona to postaje preosobno. To još više dolazi do izražaja kada Debbie vidi kako Dee Anne promatra zgradu, ali ne može dozvati Cona radiom. Debbie pokušava uhvatiti Dee Anne, ali ona opet uspijeva pobjeći. Debbie je bijesna na Cona. Situacija se ne poboljšava kad nepoznate osobe unište sigurnosne kamere na zgradi. Bill sumnja na Batesona a Debbie i Con pitaju se nije li to bila Dee Anne. Sve postaje gore kad Conov motor eksplodira na parkiralištu. Con je strašno pogođen gubitkom voljenog motora. Motor nije bio osiguran, a da stvari budu gore, Olivia mu govori da će morati platiti svu štetu na parkiralištu. On već ima dovoljno problema – protiv njega je prijavu podnio nesnosni fotograf koji je bio prisutan na mjestu Olivijine nezgode. Vicki se osjeća ponukanom da posjeti Seana u bolnici. On želi da se nastave viđati Norelle iza leđa, a ona ga pošalje dovraga. Nakon toga upoznaje naočitog odvjetnika Zaca Wernholdta. Čini se kako je sve krenulo nabolje dok ne otkrije da je Zac odvjetnik znatiželjnog fotografa. Belinda počinje pomagati u restoranu. Oliviji smeta prijateljstvo koje se razvija između Belinde i Matta pa se hladno ponaša prema njemu. Njemu ništa nije jasno i otkriva joj da mu se sviđa. Njezina prva reakcija je hladna, a onda ga dodatno zbunjuje "prijateljskim" poljupcem. Belinda pokušava nastaviti sa životom i nije svjesna da je Dee Anne još uhodi. Uplašila se kad je Conov motor eksplodirao, ali to nije ništa u usporedbi s onim što ju je dočekalo kad se te večeri vratila u svoj stan...


4. ep. - 24. ožujka

Belindina noćna mora se obistinila – Dee Anne je uspjela ući u njezin stan, a ona nikako ne može stupiti u vezu s vanjskim svijetom. Dee Annina ludost navodi je da upriliči svoje fantazije – modne fotografije s Belindom kao žrtvom. Mučenje traje čitavu noć i sutradan, dok Debbie i Con koji su u patroli ne nađu Kenwortha i shvate da nešto nije u redu s Belindom. Jure natrag do zgrade, a ondje otkrivaju da je Matt otišao do Belindina stana i shvatio da je ona u opasnosti. Debbie želi čekati dok ne stignu specijalci, ali kad Dee Anne pokuša pobjeći preko krova s Belindom kao taocem, Debbie i Con prisiljeni su krenuti u akciju – s katastrofalnim posljedicama. Matt i Olivia nastavljaju koketirati, ali kad on pomisli da ima priliku još se više približiti, ona se povlači. Frustrirani Matt odlazi u bar utopiti tugu i susreće Cona koji nije samo dobar policajac nego i dobra osoba pa večer provodi pazeći na Matta. Na kraju mu uzima ključeve i ubacuje ga u taksi. Con sljedeće jutro dovozi Mattov auto na posao i parkira ga ispred zgrade. To je nepravilno parkiranje, ali auto je BMW, a čovjek se pokatkad mora pokazati. Neće proći mnogo vremena i poželjet će da nije to učinio. Vicki dobiva buket cvijeća. Odlazi u bolnicu i baca ga na Seana jer je pretpostavila da ga je on imao obraza poslati. On to poriče, a ona na kraju na svoje veselje saznaje da je cvijeće poslao vrlo zgodni Zac. Klijent kojeg je zastupao odustao je od tužbe pa Zac smatra da sad može pozvati Vicki na večeru. Ona mu prvo mora postaviti samo jedno malo pitanje – je li oženjen? Debbie završava svoj dan zahvalno se bacajući na krevet – a sekundu poslije vrišteći iskače iz njega. Nešto grozno nalazi se u njezinu krevetu. To je Skeez, visoko, ludo stvorenje divlje kose i još divljijih očiju odjeveno u gaće sumnjive čistoće koje se ondje udomaćilo.


5. ep. - 25. ožujka

Olivia je preuzela kontrolu i odlučila da je vrijeme da sredi očeve poslove. Ugovara sastanak s Charlesom Batesonom. Tijekom sastanka Olivia pristaje prodati neke od očevih najvrednijih stvari, a Billa to sve više brine. Kad Bateson želi u prodaju uključiti ergelu, Olivia oklijeva, ali ipak odlučuje prodati radije nego da je zadrži iz sentimentalnih razloga. Bill je zgrožen. Con i Debbie rade na slučaju krađe iz trgovine. Tijekom istrage otkrili su da je jedna od lokalnih trgovina sjedište sofisticirane operacije razmjene robe za drogu i Con je posebno uzbuđen tim razvojem događaja. Kad im biva rečeno da istragu moraju predati posebnoj jedinici, nisu zadovoljni. Uvreda je tim gora kad uhite dilera umiješanog u operaciju, ali im zasluga biva oteta ispred nosa. Debbie je dodatno iznervirana dolaskom Johna, svog bivšeg muža. On je bahati detektiv i izaziva nelagodu. Conu se svidio i njih dvojica odlaze na piće. Con nije ni svjestan da prolazi inicijaciju u bratstvo. Vickin i Debbien stan u kaosu je kad se Vickin brat Skeez pojavi u Debbienu krevetu. Usprkos mnogim pokušajima da ga se riješi, on uspijeva uvjeriti Vicki, uglavnom zato što uspijeva uvjeriti Debbie, da nema kamo otići pa mu dopuštaju da ostane. Vicki je osupnuta Zacovim pozivom na večeru. Ne može vjerovati da ju je netko toliko normalan pozvao van. Vicki dovodi Zaca kući i otkriva da ga Skeez poznaje, a onda s užasom gleda kako Zac od straha pred Skeezom bježi iz stana, a možda i iz njezina života. Belinda ponovno gradi svoj život nakon smrti Dee Anne Williams. Iako je jasno da više nije u opasnosti, ne može se oteti osjećaju da je netko promatra. Boji se suočiti s vanjskim svijetom i čak šeće Kenwortha u podzemnoj garaži zgrade. Ondje sretne Oliviju koja je nagovori da s njima izađe u obližnji park. Olivia je ljubazna prema Belindi i to joj ulijeva malo samopouzdanja. Kad se Belinda vrati u stan, Con je pozove na spoj. Ona ga poziva na večeru u svoj stan gdje se oboje vrlo ugodno provedu. Bojeći se ostati sama, Belinda Conu predlaže da prespava kod nje. Con pogrešno shvaća i govori joj da ne želi požurivati stvari. Odlazi uvjeren da je započeo obećavajuću romancu.


6. ep. - 26. ožujka

Bill se protivi Olivijinoj odluci o prodaji očeve ergele. Nakon svađe ona odlučuje posjetiti ergelu. Ako se tijekom posjeta predomisli, povući će se iz dogovora s Batesonom. Bill ne misli da je posjet nužan i prvi put donosi odluku da Olivia mora razgovarati s Peteom. Kada dođu do ergele, Olivia nije pripremljena za osjećaje koji su je preplavili i pokušava ih skriti od Billa. Upoznajemo se s poviješću ergele – ovo je mjesto na kojem je njezin otac dobio prvi posao i na kojem je njegovo i Batesonovo suparništvo zapravo započelo. Posjet toliko uznemiri Oliviju da je muče noćne more o konju koji se oteo kontroli. Odgovor sigurno leži u prošlosti, ali ne može se sjetiti što se dogodilo. Uvjerava samu sebe da ju je sigurno konj gotovo ubio i odlučuje da se mora suočiti sa svojim strahovima te pitati Billa što se dogodilo. Bill joj otkriva da je konj njezina brata ubio, a nju ozlijedio. Nesreća se dogodila u ergeli, a Pete je svoju voljenu kćer pokušao zaštititi tako što nikad nije govorio o načinu na koji je njezin brat umro. Skeez pokreće kampanju umiljavanja Debbie i Vicki. Čisti stan, kuha fantastičnu večeru i čak pere Debbieno rublje. Vicki se ne sviđa ta pažnja i nastavlja svađu s njime. Debbie ih oboje zapanjuje vikanjem na brata i sestru koji se nisu prestali svađati otkako se ona doselila u zgradu.
Kenworth i Belinda susreću beskućnika poznatog po imenom Treeman. Isprva se čini da je Treeman samo još jedan od stanovnika parka koji je vjerojatno izgubio razum. Ali nakon što posjećuje Matta otkrivamo da je on mnogo razumniji od sviju te da je njegova sposobnost komunikacije sa živim bićima poseban dar. Con nastavlja provoditi vrijeme s Belindom zbog čega se Debbie i Matt brinu jer smatraju da nijedno od njih još nije spremno za vezu jer se prvo moraju suočiti s traumom koju je Dee Anne izazvala. Belinda se vraća manekenstvu, ali čim bljeskalica opali, vraćaju joj se sjećanja na zatočeništvo. Con se osjeća odgovornim što ju je potaknuo i odlučuje potražiti stručnu pomoć.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju