Vicki i Skeez dosađuju se u nedjeljno jutro i odluče da je najbolje da organiziraju tulum. Kad Michael i Nathan objave da odlaze kući, dobivaju savršen povod.

15. Ep. - 13. travnja

Vicki i Skeez dosađuju se u nedjeljno jutro i odluče da je najbolje da organiziraju tulum. Kad Michael i Nathan objave da odlaze kući, dobivaju savršen povod. Vicki će večer provesti kuhajući za goste i izbjegavajući Josipa. Debbie se ne sviđa vijest da će imati zabavu. Isprva odlučno ne želi uživati u danu, ali Con je nagovora da se opusti i pridruži veselju. Do kraja večeri Debbie je preuzela kontrolu nad karaokama i održala iskren govor u kojem Michaelu i Nathanu želi sretan zajednički život. Na kraju zabave vrlo pijana Debbie završava u Conovu naručju. Matt odlučuje preuzeti inicijativu u odnosu s Olivijom i poziva je na zabavu. Daje joj do znanja da je ondje želi kao svoju pratilju. Nakon što je njezina slika objavljena na naslovnici tabloida s madam bordela vezanom u prtljažniku auta, Olivia nije raspoložena. Kada Matt dođe u penthaus, počne privatna zabava za dvoje. Na kraju večeri otkrivamo da bi ova nova veza mogla biti kratkoga vijeka jer ih je Bill promatrao preko tajne nadzorne kamere.

>>>> Iznad zakona, 20. - 23. travnja


16. Ep. - 14. travnja

Olivia otkriva crno-bijelu fotografiju iz 1960-ih na kojoj plavokosa žena drži bebu. Shvaća da je žena na slici njezina majka. Bill joj kaže da je ona mrtva, ali Olivia odlučuje istražiti. Odlučuje se na neobičan korak i obraća se jedinoj osobi za koju zna da je poznavala njezinu majku – Batesonu. Na njezino iznenađenja, on joj otkriva da je njezina majka živa u SAD-u. Također joj ponudi da će kontaktirati s njom. Sylvia Kramer dolazi sljedećim letom iz Los Angelesa. Sve je što Olivia može poželjeti – prelijepa, elegantna, šarmantna i ispunjena kajanjem što je napustila Oliviju kao dijete. Sastanak je u početku za obje težak, ali na kraju Olivia oprosti Sylviji i njih se dvije zbliže. Međutim, Bill sumnja da Sylvia ima skriveni cilj i unajmljuje privatnog istražitelja po imenu Chick Carslow da je prati. Billova sumnja pokazuje se opravdanom kada Chick otkrije da se Sylvia viđa s Batesonom. Bill se suoči sa Sylvijom i natjera je da posjeti Petea u zatvoru gdje dobiva upozorenje neka se vrati kući ili snosi posljedice. Olivia je bijesna kad joj to Sylvia kaže i prijeti Billu da će ga otpustiti. Rastrgan između dvoje gospodara, Bill odlučuje riskirati. Protivno Peteovoj želji, odvodi Oliviju njezinoj pravoj majci, Loli Vernon, bivšoj plesačici koja je u 60-ima imala kratku vezu s Peteom koji ju je prisilo da se odrekne Olivije kako bi je on posvojio. Šokirana tim otkrićem, Olivia se suočava sa Sylvijom koja joj priznaje da ju je Bateson ucjenom natjerao da dođe Oliviji i unese razdor između nje i Billa. Iako je Oliviji laknulo što je napokon doznala istinu o svojim roditeljima, šokirana je spoznajom koliko je toga u njezinu životu bila laž. Bill ima drugih problema. Pete naređuje Billu da provjeri Matta nakon što je poljubio Oliviju tijekom Vickine zabave. Na svoje iznenađenje, Bill otkriva da Matt koristi lažno ime. Štoviše, o njemu pod njegovim lažnim i pravim imenom uopće nema podataka. Matt shvaća da ga Bill provjerava i potuži se Oliviji. To povećava njezinu ljutnju na Billa zbog odnosa prema Sylviji i njihov odnos opet postaje sve lošiji. Debbie i Cona ispituju o njihovu nestanku sa zabave. Žele zatajiti svoju aferu, ali njihovo inzistiranje na tome da se ništa nije dogodilo samo svima raspiruje znatiželju. Vicki želi otkriti tko su njihovi tajni ljubavnici, ali to samo povećava neugodu koju Debbie i Con osjećaju nakon tog događaja. Pokušavajući zaboraviti to i posvetivši se radu, Debbie provjerava Sylviju i otkriva zanimljive informacije o njezinu životu u SAD-u. Belinda se vraća iz Londona kao sretnija i zdravija osoba. Također je u velikome dugu i prihvaća Skeezovu ponudu da se useli kao njezin cimer. Svi je upozoravaju da je to loša ideja, ali iznenade se kad otkriju da se njoj Skeezova hiperaktivna energija sviđa. To je početak neočekivanog kreativnog saveza koji Cona jako razočarava.

>>>> Najbolje godine, 13. - 17. travnja


17. Ep. - 15. travnja

Sumorna je nedjelja i stanari zgrade Metro nemirni su... Belindu iznenađuje dolazak njezine prijateljice Geri iz Londona. Geri je Belindi bila svojevrsna mentorica pa je oduševljena njezinim dolaskom. Tijekom dana postaje jasno da se obično samouvjerena Geri neuobičajeno ponaša. Isprva Belinda to pripisuje umoru zbog leta, ali kada svoju prijateljicu zatekne uplakanu, Belinda mora preuzeti kontrolu i savjetovati Geri. Djevojke iz zgrade željne su akcije. Vicki odlučuje da je najbolje družiti se u restoranu. Uskoro dolazi Debbie, a čak pozivaju i Oliviju da im se pridruži. Nakon što izađe na vidjelo da Vicki vjeruje u vidovnjaštvo, djevojke odlaze u penthaus na djevojačko popodne. Oliviji je to prvi posjet stanara i očito je da nije naviknuta na žensko društvo. Čitanje iz tarot-karata duboko potrese Debbie, što ukazuje na skrivenu bol iz prošlosti koju još nije preboljela. Matt je na određen način pokretač događaja dana jer je pozvao kritičara u svoj restoran US-2-U. Nitko to ne shvaća ozbiljno, a on opsesivnim ponašanjem zadobiva potporu. Nakon što pretjera s Belindom i ona ga odbije, traži pomoć od Skeeza. Dolaskom gostiju na večeru, Matt nije siguran treba li biti zahvalan za iznenadan dolazak ženskog društva. Zagonetni stanar Jonathan Black privlači pozornost djevojaka. Oliviju njegova prisutnost uznemiruje i traži od Billa da ga provjeri. Bill ne otkriva ništa, ali imamo osjećaj da u vezi s Jonathanom postoji više nego što vidimo. Vrijeme će pokazati.


18. Ep. - 16. travnja

Kada Skeez otkrije da je njegova stara prijateljica Caitlin trudna s određenim Oliverom koji ju je napustio, obećava da će joj pružiti potporu i pomoć. Ali Skeezovu želju da pomogne ubrzo potisne opsesivna ljubav prema još nerođenoj Lily i njegova se pomoć pretvara u smetnju. Vicki ga upozorava da postaje opsjednut i da se treba udaljiti, ali Skeez kao Skeez, ignorira njezin savjet. Čini se da je Oliver otišao zauvijek i Skeez preuzima ulogu oca na Lilynu rođenju. Nakon što je rođena, njegova ljubav prema Lily postaje još veća. Čak i Caitlin koja je u početku cijenila njegovu potporu postaje zabrinuta zbog razine Skeezove uključenosti. Kada se Oliver pojavi i želi vidjeti Lily, Skeez u početku nastoji spriječiti da vidi Caitlin i Lily, ali ne uspije i napokon se mora odmaknuti kada mu Caitlin da do znanja da Lily ima oca i ima pravo upoznati ga. Očajan, Skeez bez Belindina znanja koristi njezinu videokameru kako bi snimio svoje osjećaje prema Lily. Za to vrijeme Vicki očajava jer još nije upoznala pravog muškarca, a kad joj Debbie natukne da možda u muškarcima traži pogreške odlike, Vicki se počne pitati bi li možda Josip bio dobar izbor. Nakon što vidi kako je Josip riješio sukob Flo i Ackera, dvoje starih pijanaca koji su se naizgled htjeli pobiti međusobno, shvaća koliko je on dobra osoba i počinje misliti da bi možda doista bio dobar za nju. Josip je dugo zaljubljen u Vicki i isprva prihvaća njezin interes. Ali nakon što je imao vremena razmisliti, shvaća da bi to bilo pogrešno i objašnjava joj da treba ženu koja će se iskreno zaljubiti u njega, a ne neku koja samo misli da je on drag. Kada Acker umre, Vicki otkriva da ljubav ima mnoga lica te da su Flo i Acker jedno drugomu bili prava ljubav. Odlazi kući potražiti utjehu od Skeeza i otkriva da je Belinda bijesna na njega. Otkrila je da je Skeez koristio njezinu kameru i s Vicki počinje gledati što je Skeez snimio. Kada vide da je Skeez samo snimio svoje osjećaje prema Lily, prestaju se ljuti i kada Skeez dođe kući, Vicki ga zagrli jer je shvatila da iako ne voli nekog muškarca, iskreno voli Skeeza. Olivia ostaje šokirana nakon što joj Bill kaže da je Pete pristao vidjeti je. Ali razmislivši o tome, odlučuje da su vremena kada je trčala tatici prošla i da ubuduće njihov odnos mora biti ravnopravan. Zbog toga odlučuje da ga neće još posjetiti.

 


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju