Wheezyju je dosadno, Fi se brine o zahtjevnoj mački, a staja je prepuna jabuka. Traktor Tom točno zna kako popravit stvar.

3.ep- 8, veljače

Wheezyju je dosadno, Fi se brine o zahtjevnoj mački, a staja je prepuna jabuka. Traktor Tom točno zna kako popravit stvar. Tom je vrlo zabrinut za Wheezyja. Kombajn nema posla i zaglavio je u staji, gdje mu je dosadno. I Fi je zabrinuta za nekoga. Mačka Purdey prestala je jesti i ma kako fine poslastice joj Fi daje, ne želi ništa ni okusiti. U međuvremenu, vrijeme je berbe jabuka i drveće je puno voća. Matt ponese nešto jabuka na tržnicu kako bi ih prodao, a ostale spremi u staju, na zaspalog Wheezyja. Matt se vraća s tržnice s lošim vijestima. Naime, neće moći prodati ostatak berbe jer je tržnica prepuna jabuka.


4.ep- 9. veljače

Traktor Tom dobiva novog prijatelja – malo janje koje misli da mu je on mama.
Puno je posla na farmi Springhill. Fi pazi na ovce i njihove nove janjce, a Matt puni Reva i Buzza staklenkama meda i vrećama brašna. Buzz i Rev ne misle na posao – žele održati utrku da vide tko je od njih brži. Kad projure pokraj Traktor Toma velikom brzinom, med i brašno polete u zrak i prekriju na Toma.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju