Treba brzo pokupiti pšenicu i spremiti je prije nego što počne kiša, ali Rev je više zabrinut oko svog izgleda.

6.ep. - 5. svibnja

Treba brzo pokupiti pšenicu i spremiti je prije nego što počne kiša, ali Rev je više zabrinut oko svog izgleda. Wheezy je zauzet žetvom pšenice na farmi Springhill. Sprema se oluja pa Fi treba Revovu i Mattovu pomoć da spreme pšenicu prije nego što počne kiša. Rev nije sretan. Pokriven je blatom i želi se očistiti, a ne pomagati. U međuvremenu, uplašene ovce uspaniče se kad čuju glasnu grmljavinu. Kad pojure skloniti se, nađu se na nekim vrlo čudnim mjestima oko farme. Wheezy brzo utovari pšenicu na Toma i Reva i oni se utrkuju nazad do staje. Rev vodi, ali zbog odlaska do jezera kako bi se na brzinu oprao i smiješne igre sa Snickerom Tom ga prestigne, a on je čak i prljaviji nego prije.


7.ep. - 6. svibnja

Vjetrovit je dan na Springhillu. Buzz ne bi smio biti vani, ali obožava se igrati na vjetru. Zabavlja se letenjem dok ga jak nalet vjetra ne ponese u drveće. Buzz je zapeo. Tom se pita gdje je Buzz i želi dam u Fi pomogne pronaći ga. No čini se da svi trebaju Fi da im pomogne. Mora pronaći patku Wack i ždrijebe Snicker ate maknuti Purdey iz kokošinjca prije nego što može krenuti u potragu za Buzzom. Svi se pitaju gdje je Matt.


8.ep. - 7. svibnja

Wheezy se osjeća beskorisno, ali Traktor Tom smisli način kako da se ponovno osjeća voljeno. Vrijeme je žetve na farmi Springhill. Fi i kombajn Wheezy imaju puno posla. I Riff je marljiv, cijeli dan sprema sve stvari koje nađe na farmi. Wheezyju odjednom poslije pa Fi treba posuditi novi kombajn kako bi završili žetvu. Wheezy je zabrinut da je iznevjerio Fi i umisli da će ga odvesti na auto-otpad. Zašto bi Fi zadržala starudiju poput njega, pitat će se. Wheezy odluči pobjeći. Kad Tom shvati da je Wheezy teško pogriješio, pojuri preko polja za njim.


9.ep. - 8. svibnja

Vrijeme je da svi pokažu svoju snagu i brzinu kad Traktor Tom pretvori pašnjak u savršeno sportsko igralište. Fi kupi Tomu fantastičnu novu opremu – nastavak za košnju. Tom i Fi odlaze na veliko polje da ga iskušaju. U međuvremenu, Matt obavlja posljednji trening za sportski dan u susjednom selu. Jedva čeka da pokaže kako je snažan. Tom je zadivljen Mattovom vještinom dizanja utega pa i sam želi pokušati. Kao i kokoši, i patke, i ovce. Fi je oduševljena kad Tom pokosi cijelo polje za upola manje vremena, ali Matt baš i nije sretan.


10.ep. - 9. svibnja

Matt nema sreće u ličenju Fiine kuće, a Whinny odbija vježbati. Pitanje je hoće li danas na farmi Springhill išta ići po planu.
Fi pokušava uvjeriti Whinny da bi trebala vježbati kako bi ostala u formi i zamoli Traktora Toma da napravi preponu na pašnjaku. Buzz želi pomoći, ali Fi mu kaže da je premalen. Buzz mrzi kad mu kažu da nije dovoljno velik za težak posao i odučan je pokazati svima kako je velik. Matt pokušava oličiti Fiinu kuću kao iznenađenje, ali na kraju to ispadne teže nego što je mislio.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju