Na farmi opet pada kiša i dok Fi pomaže Tomu da iskopa rupu, otkrije Mattu da bi željela ležati pokraj nekog bazena.

23.ep., 29. lipanj

Na farmi opet pada kiša i dok Fi pomaže Tomu da iskopa rupu, otkrije Mattu da bi željela ležati pokraj nekog bazena. Te večeri Wheezy ispriča Tomu priču o tome kako se može stići u Australiju ako se dovoljno dugo kopa. Tom sljedećeg dana počne kopati kako bi se Fi mogla odmoriti na plaži.

24.ep., 30. lipanj

Fi ima rođendan i trebala bi se zabavljati, ali zabrinuta je za Riffa koji je nestao. Fi i Tom provode dan tražeći Riffa na farmi, ali nigdje ga ne mogu naći. U međuvremenu, Matt odluči organizirati rođendansku zabavu za Fi i uz pomoć ostalih stanovnika farme uspije sve zgotoviti prije nego što se Fi vrati.

25.ep., 1. srpanj

Fi ostavi Toma da se brine za farmu i ode posjetiti majku. Tom ima mnogo toga za obaviti prije nego što ode k Mattu da mu promijeni ulje pa se odmah baci na posao. Za razliku od marljivog Toma, Buzz i Snicker opet rade psine!

26.ep., 2. srpanj

Još je jedan sunčan dan na farmi Springhill i Matt je donio novi motocikl Rory. Rev pokazuje Rory farmu, a Matt dovršava čitanje svoje knjige o Divljem Zapadu I sanja o tome da je kauboj! Kada podijeli svoje želje s Fi, Tom dođe na izvrsnu ideju da organiziraju rodeo. Natječu se Neustrašiva Fi I Moćni Matt, ali sve najviše zadivi Tom!
 

1.ep., 3. srpanj

Vrlo je vruć dan i Matt se hvali svojim novim mobitelom koji može snimiti bilo koji zvuk za zvuk zvona. Kad Matt izgubi mobitel, Fi mu pomaže u potrazi, ali bez uspjeha. Ne znaju da su životinje uspjele snimiti svoje glasove kao novi zvuk zvona. Kad Fi i Matt nazovu njegov broj i začuju mukanje krave, pretpostave da je to krava Mo, a ne mobitel. Svi su zbunjeni, ali Tom i Riff prvi su koji shvate što se događa.

2.ep., 4. srpanj

Matt i Fi odluče izvesti predstavu da se svi zabave. Matt uvježbava svoje mađioničarske trikove, no Fi ne želi otkriti svoj nastup. Zločesti Rev također izvodi mađioničarski trik, tijekom kojeg sve životinje nestanu. Tako glasno pokreće svoj motor da ih sve uplaši i otjera. Traktor Tom ponovno ih sve okupi – osim jedne. Svima na predstavi sviđaju se Mattovi smiješni mađioničarski trikovi, a Fi predstavlja svoju tajnu točku – naučila je ovce disko plesu s nevjerojatnim završetkom.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju