Sunčan je dan na farmi Springhill i dok Fi slika, Matt sanja o tome da gleda tenis na Wimbledonu i jede jagode sa šlagom.

21.ep.- 26. svibnja

Sunčan je dan na farmi Springhill i dok Fi slika, Matt sanja o tome da gleda tenis na Wimbledonu i jede jagode sa šlagom. Ubrzo se dosjeti da bi on i Fi mogli zaigrati meč i svi se oduševe. Započinju pripreme. Matt sazna da ne može dobiti termin u mjesnom teniskom klubu pa se Tom dosjeti da izgrade vlastiti teren.


22.ep.- 27. svibnja

Na farmi Springhill događaju se čudne stvari! Fi je zabrinuta za kokoši koje prestaju nesti jaja i kriju se na čudnim mjestima kao da se nečeg boje. Fi i Tom odluče pronaći zvijer koja plaši kokoši, a Matt im mora izgraditi sigurnije mjesto gdje će nesti jaja. Fi sazna da je zvijer ukrala ponešto svim životinjama. Tom ugleda kako se nešto miče u grmlju no čim se približi, zvijer nestane.


23.ep.- 28. svibnja

Na farmi opet pada kiša i dok Fi pomaže Tomu da iskopa rupu, otkrije Mattu da bi željela ležati pokraj nekog bazena. Te večeri Wheezy ispriča Tomu priču o tome kako se može stići u Australiju ako se dovoljno dugo kopa. Tom sljedećeg dana počne kopati kako bi se Fi mogla odmoriti na plaži.

24.ep.- 29. svibnja

Fi ima rođendan i trebala bi se zabavljati, ali zabrinuta je za Riffa koji je nestao. Fi i Tom provode dan tražeći Riffa na farmi, ali nigdje ga ne mogu naći. U međuvremenu, Matt odluči organizirati rođendansku zabavu za Fi i uz pomoć ostalih stanovnika farme uspije sve zgotoviti prije nego što se Fi vrati.


25.ep.- 30. svibnja

Fi ostavi Toma da se brine za farmu i ode posjetiti majku. Tom ima mnogo toga za obaviti prije nego što ode k Mattu da mu promijeni ulje pa se odmah baci na posao. Za razliku od marljivog Toma, Buzz i Snicker opet rade psine!


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju