Vrlo je vruć dan i Matt se hvali svojim novim mobitelom...

25.ep - 16. prosinca

Fi ostavi Toma da se brine za farmu i ode posjetiti majku. Tom ima mnogo toga za obaviti prije nego što ode k Mattu da mu promijeni ulje pa se odmah baci na posao. Za razliku od marljivog Toma, Buzz i Snicker opet rade psine!


26.ep - 17. prosinca

Još je jedan sunčan dan na farmi Springhill i Matt je donio novi motocikl Rory. Rev pokazuje Rory farmu, a Matt dovršava čitanje svoje knjige o Divljem Zapadu I sanja o tome da je kauboj! Kada podijeli svoje želje s Fi, Tom dođe na izvrsnu ideju da organiziraju rodeo. Natječu se Neustrašiva Fi I Moćni Matt, ali sve najviše zadivi Tom!


1.ep - 18. prosinca

Vrlo je vruć dan i Matt se hvali svojim novim mobitelom koji može snimiti bilo koji zvuk za zvuk zvona. Kad Matt izgubi mobitel, Fi mu pomaže u potrazi, ali bez uspjeha. Ne znaju da su životinje uspjele snimiti svoje glasove kao novi zvuk zvona. Kad Fi i Matt nazovu njegov broj i začuju mukanje krave, pretpostave da je to krava Mo, a ne mobitel. Svi su zbunjeni, ali Tom i Riff prvi su koji shvate što se događa.


2.ep - 19. prosinca

Matt i Fi odluče izvesti predstavu da se svi zabave. Matt uvježbava svoje mađioničarske trikove, no Fi ne želi otkriti svoj nastup. Zločesti Rev također izvodi mađioničarski trik, tijekom kojeg sve životinje nestanu. Tako glasno pokreće svoj motor da ih sve uplaši i otjera. Traktor Tom ponovno ih sve okupi – osim jedne. Svima na predstavi sviđaju se Mattovi smiješni mađioničarski trikovi, a Fi predstavlja svoju tajnu točku – naučila je ovce disko plesu s nevjerojatnim završetkom.


3.ep - 20. prosinca

Wheezyju je dosadno, Fi se brine o zahtjevnoj mački, a staja je prepuna jabuka. Traktor Tom točno zna kako popravit stvar. Tom je vrlo zabrinut za Wheezyja. Kombajn nema posla i zaglavio je u staji, gdje mu je dosadno. I Fi je zabrinuta za nekoga. Mačka Purdey prestala je jesti i ma kako fine poslastice joj Fi daje, ne želi ništa ni okusiti. U međuvremenu, vrijeme je berbe jabuka i drveće je puno voća. Matt ponese nešto jabuka na tržnicu kako bi ih prodao, a ostale spremi u staju, na zaspalog Wheezyja. Matt se vraća s tržnice s lošim vijestima. Naime, neće moći prodati ostatak berbe jer je tržnica prepuna jabuka.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju