Svi se pripremaju za zabavu uz krijes.

12.ep. - 16. lipnja

Svi se pripremaju za zabavu uz krijes. Tom pomaže Fi podignuti stari ormar na hrpu kada u njemu otkriju dvije zanimljive stvari: najprije Fi ugleda stare djedove fotografije, a potom Tom nađe kutiju s lokotom. U međuvremenu, Matt pokušava naći blago svojim detektorom metala, ali bez uspjeha.


13.ep. - 17. lipnja

Iako su Fi i Tom pozvani na maškare u Beckton, ne mogu ići jer se sprema veliki pljusak i moraju na vrijeme pokupiti mrkvu. Fi i Tom su se jako radovali maškarama. Fi predloži da umjesto njih idu Matt i Rev, ali Matt ima bolju ideju. Dok Tom pomaže Fi u polju, Matt okupi sve životinje za prve maškare na farmi Springhill! No organizacija je teža nego što je Matt mislio…


14.ep. - 18. lipnja

Fi pokušava oraspoložiti tužnu Whinny, no to joj nikako ne uspijeva. Svi se pitaju je li Whinny bolesna.
U međuvremenu, Matt nađe svoju staru gitaru te zasvira Tomu, Buzzu i Revu. Oni se pritom dobro zabavljaju pa im Tom predloži da osnuju bend. Možda će tako uspjeti razveseliti Whinny.


15.ep. 19. lipnja

Iako je dan neobično miran na farmi Springhill, Tom osjeća da nešto nije u redu. Ubrzo otkriva da je nestala krava Mo. Dok je Fi traži, na farmu stiže paket. Matt ga unese u kuću i ondje otkrije Mo. Mo je tako tužna da je čak ni Traktor Tom ne može oraspoložiti. Fi otvori paket i ugleda veliko ogledalo. Tomu sine izvrsna ideja: odmah odnese ogledalo na polje i stavi ga pred Mo. Kada ona ugleda sebe, razveseli se jer misli da više nije sama.


16.ep. - 20. lipnja

Vrijeme je žetve, a jadni Wheezy je izmoren iako još nije ni počeo raditi. Fi sumnja da se nešto događa pa zamoli Matta da ispita situaciju. Oko Becktona su se pojavili neobični krugovi i Matt je siguran da je riječ o izvanzemaljcima. I ne samo to. Uvjeren je da je Wheezy umoran jer ga izvanzemaljci iskorištavaju da radi krugove. Budući da želi saznati ima li pravo, Matt zamoli Reva da stražare na polju. Unatoč velikoj znatiželji, dvojac ubrzo zaspi. Čim se probude, ugledaju još jedan zagonetni krug.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju