Nestašni Buzz želi pokazati Fi da je izvrstan radnik, no kada otkrije da se ne može mjeriti sa snažnim Traktorom Tomom, osmisli podmukao plan.

11.ep., 12. svibanj

Nestašni Buzz želi pokazati Fi da je izvrstan radnik, no kada otkrije da se ne može mjeriti sa snažnim Traktorom Tomom, osmisli podmukao plan.
Fi čeka puno posla. Nakon što ne uspije pokrenuti Tomov motor, očajna Fi dopusti Buzzu da obavi Tomov posao. No iako daje sve od sebe, Buzz se ne može usporediti s Tomom, njegovom snagom i spretnošću. Kada Fi zapne u grmlju, Buzz zna da joj samo Tom može pomoći te ponizno pokaže Mattu gdje je skrio njegov motor.
 

12.ep., 13. svibanj

Svi se pripremaju za zabavu uz krijes. Tom pomaže Fi podignuti stari ormar na hrpu kada u njemu otkriju dvije zanimljive stvari: najprije Fi ugleda stare djedove fotografije, a potom Tom nađe kutiju s lokotom. U međuvremenu, Matt pokušava naći blago svojim detektorom metala, ali bez uspjeha.


13.ep., 14. svibanj

Iako su Fi i Tom pozvani na maškare u Beckton, ne mogu ići jer se sprema veliki pljusak i moraju na vrijeme pokupiti mrkvu. Fi i Tom su se jako radovali maškarama. Fi predloži da umjesto njih idu Matt i Rev, ali Matt ima bolju ideju. Dok Tom pomaže Fi u polju, Matt okupi sve životinje za prve maškare na farmi Springhill! No organizacija je teža nego što je Matt mislio…


14.ep., 15. svibanj

Fi pokušava oraspoložiti tužnu Whinny, no to joj nikako ne uspijeva. Svi se pitaju je li Whinny bolesna.
U međuvremenu, Matt nađe svoju staru gitaru te zasvira Tomu, Buzzu i Revu. Oni se pritom dobro zabavljaju pa im Tom predloži da osnuju bend. Možda će tako uspjeti razveseliti Whinny.
 

15.ep., 16. svibanj

Iako je dan neobično miran na farmi Springhill, Tom osjeća da nešto nije u redu. Ubrzo otkriva da je nestala krava Mo. Dok je Fi traži, na farmu stiže paket. Matt ga unese u kuću i ondje otkrije Mo. Mo je tako tužna da je čak ni Traktor Tom ne može oraspoložiti. Fi otvori paket i ugleda veliko ogledalo. Tomu sine izvrsna ideja: odmah odnese ogledalo na polje i stavi ga pred Mo. Kada ona ugleda sebe, razveseli se jer misli da više nije sama.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju