Vrijeme je da svi pokažu svoju snagu i brzinu kad Traktor Tom pretvori pašnjak u savršeno sportsko igralište.

9.ep., 01. ožujka

Vrijeme je da svi pokažu svoju snagu i brzinu kad Traktor Tom pretvori pašnjak u savršeno sportsko igralište. Fi kupi Tomu fantastičnu novu opremu – nastavak za košnju. Tom i Fi odlaze na veliko polje da ga iskušaju. U međuvremenu, Matt obavlja posljednji trening za sportski dan u susjednom selu. Jedva čeka da pokaže kako je snažan. Tom je zadivljen Mattovom vještinom dizanja utega pa i sam želi pokušati. Kao i kokoši, i patke, i ovce. Fi je oduševljena kad Tom pokosi cijelo polje za upola manje vremena, ali Matt baš i nije sretan.

 

10.ep., 02. ožujka

Matt nema sreće u ličenju Fiine kuće, a Whinny odbija vježbati. Pitanje je hoće li danas na farmi Springhill išta ići po planu.
Fi pokušava uvjeriti Whinny da bi trebala vježbati kako bi ostala u formi i zamoli Traktora Toma da napravi preponu na pašnjaku. Buzz želi pomoći, ali Fi mu kaže da je premalen. Buzz mrzi kad mu kažu da nije dovoljno velik za težak posao i odučan je pokazati svima kako je velik. Matt pokušava oličiti Fiinu kuću kao iznenađenje, ali na kraju to ispadne teže nego što je mislio.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju