Crtani film Speed Racer prati avanture mladog vozača trkaćih auta.

13.ep - 8. listopada
Dickie Ranford, Zileov suparnik, objavi da će stvoriti ekološki automobil koji će uz 4 litre goriva moći prevaliti tisuće kilometara. Da bi to dokazao, izaziva sve na trodnevni reli. Pobjednik će dobiti čitavu njegovu tvrtku. Jesu li Speed i Mach 6 spremni za izazov?

14.ep - 9. listopada
Prvi je dan relija završio i ekipa ima jednu pobjedu iza sebe. Međutim, sad se moraju udružiti da poprave Mach 6 nakon strašne lavine koja ga je uništila. Hoće li se uspjeti vratiti u utrku i prijeći u vodstvo prije završetka drugoga dana?

15.ep - 10. listopada
Speed, Conor i Lucy, odlučni su u namjeri da osramote Dickieja Ranforda nakon što su otkrili da je njegov auto jedna velika prevara i da je on odgovoran za uništavanje Macha 6. Zajedničkim snagama potrude se da Dickieja Ranforda stigne pravda.

16.ep - 11. listopada
Damien Russ, legendarni trkač, dolazi u školu kao gost predavač kako bi promovirao Hyper Cheetah, novo energetsko piće. Uvjereni da njegove namjere nisu čiste, Speed i njegovi prijatelji pokušavaju otkriti pravi razlog njegova dolaska.

17.ep - 12. listopada
Zile je zadužio Speeda da mu pomogne oko predavanja o naprednom automobilu koji koristi umjetnu inteligenciju. Međutim, Speed ne zna da je taj auto programiran s drugim ciljem. Može li Speed nadvladati program i naučiti taj auto novim trikovima?

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju