Crtani film Speed Racer prati avanture mladog vozača trkaćih auta.

15.ep - 7. siječnja
Speed, Conor i Lucy, odlučni su u namjeri da osramote Dickieja Ranforda nakon što su otkrili da je njegov auto jedna velika prevara i da je on odgovoran za uništavanje Macha 6. Zajedničkim snagama potrude se da Dickieja Ranforda stigne pravda.

17.ep - 8. siječnja
Zile je zadužio Speeda da mu pomogne oko predavanja o naprednom automobilu koji koristi umjetnu inteligenciju. Međutim, Speed ne zna da je taj auto programiran s drugim ciljem. Može li Speed nadvladati program i naučiti taj auto novim trikovima?

18.ep - 9. siječnja
Odbor stavlja Zilea pod ogroman pritisak te on miče Spritlea s mjesta ravnatelja u očajničkom nastojanju da zadrži crteže Macha 6. Može li Speed spriječiti Zileov plan i dokazati Spritleovu nevinost?

19.ep - 10. siječnja
Conor obeća da će poboljšati Machov ispušni sustav nakon jednog neuspješnog treninga. Prije posljednjih promjena Zileovi divljaci skuju plan o otmici Macha 6. Međutim, stvari ne idu baš onako kako su Connor ili divljaci planirali.

20.ep - 11. siječnja
Speedov plan počne ići nizbrdo. Mach 6 napokon je u Zileovim rukama, pa Speed i ostali moraju brzo djelovati da pobjegnu i pobrinu se da on više nikada ne dođe do tajni Macha 6.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju