Crtani film Speed Racer prati avanture mladog vozača trkaćih auta.

18.ep - 15. listopada
Odbor stavlja Zilea pod ogroman pritisak te on miče Spritlea s mjesta ravnatelja u očajničkom nastojanju da zadrži crteže Macha 6. Može li Speed spriječiti Zileov plan i dokazati Spritleovu nevinost?

19.ep - 16. listopada
Conor obeća da će poboljšati Machov ispušni sustav nakon jednog neuspješnog treninga. Prije posljednjih promjena Zileovi divljaci skuju plan o otmici Macha 6. Međutim, stvari ne idu baš onako kako su Connor ili divljaci planirali.

20.ep - 17. listopada
Speedov plan počne ići nizbrdo. Mach 6 napokon je u Zileovim rukama, pa Speed i ostali moraju brzo djelovati da pobjegnu i pobrinu se da on više nikada ne dođe do tajni Macha 6.

21.ep - 18. listopada
Zile i Stan bježe od Odbora i policije ostavljajući Annalise na čelu tvrtke. Ona pokušava dovršiti ono što su ostali započeli, ali shvaća da zadržati Mach 6 nije lako.

22.ep - 19. listopada
Speedov put do statusa najpoznatijeg svjetskog trkača tek je počeo. Tijekom prvih nekoliko dana na Akademiji, stekao je i prijatelje i neprijatelje. Pred očima mu se otvorio jedan sasvim novi svijet. Gledamo ga kako uz pomoć svojih prijatelja svladava prepreku po prepreku.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju