Višestruko nagrađivani crtani serijal ´Animanijaci´ na Novoj TV!

2.ep, ponedjeljak 4. ožujka

Uvjeravajući je da oni zapravo nisu golubovi, banda Pernatih pokušava nadmudriti gladnu, mladu sovu. U ovoj željezničkoj avanturi, Mindy jedva umakne opasnosti uz pomoć svog psa, Gumbeka. Katie pošizi kada pomisli da njezin dečko neće doći na zakazani večernji izlazak.

3.ep, utorak 5. ožujka

Pesto pokušava spriječiti svoju majku, udovicu, od ponovne udaje. Banda Pernatih glumi u satiri 'Guslač na krovu' usmjerenu na brak i mjuzikl.

4.ep, srijeda 6. ožujka

Warneri pjevaju pjesmu o suparništvu između braće i sestara.
Pesto i Squit pokušavaju oraspoložiti svog prijatelja, Bobyja.
Katie pošizi kada otkrije prišt na licu. Braća i sestra Warner ostaju zaprepašteni na hrvačkom meču na koji odlaze s dr. Scratchansniffom.

5.ep, četvrtak 7. ožujka

Da bi dovršili igru lova na blago, Warneri dolaze u stan detektiva Sherlocka Holmesa. Kako bi namamio Slappy na „pogreb“ pun zamki, vuk Walter inscenira vlastitu smrt. No plan mu se obije o glavu kada Slappy održi oproštajni govor i slatko mu se nasmije u brk. U glazbenoj završnici Warneri će otpjevušiti napjev o Ujedinjenim narodima.

6.ep, petak 8. ožujka

Warneri glume u satiri „The Mighty Morphin' Power Rangers“.
Slappy i Skippy pokušavaju otvoriti ljusku oraha u dionici praćenoj klasičnom glazbom. Wakko se isfrustrira kada pokuša pridobiti ljude da se smiju radeći pritom novu grimasu. U živahnoj glazbenoj završnici Warneri pjevaju o potresu koji se dogodio u siječnju, 1994. godine u Los Angelesu u Kaliforniji.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju