Višestruko nagrađivani crtani serijal ´Animanijaci´ na Novoj TV

3.sez., 4.ep, ponedjeljak 1. travnja
Mozgalov plan da osvoji svijet postajući jedinim nasljednikom Rockefellerova bogatstva, izjalovi se u dijelu 'Topot nožica'. Zatim Gumbek lovi Mindy u dijelu 'Mindy u zemlji čudesa', parodiji bajke 'Alisa u zemlji čudesa'. Čuvar Ralph u posljednjem dijelu, 'Ralphovo vjenčanje', sanja noćnu moru u kojoj ženi kokoš Boo.

3.sez., 5.ep, utorak 2. travnja
U satiri Jamesa Bonda „Iz Burbanka s ljubavlju“ Warneri pomažu tajnom agentu 0007, Općinskom Bondu, osujetiti kukavički plan Roya Blowfingera da ukrade zlato iz Fort Knoxa. Zatim u dijelu „Warneri bacaju sidro“, dr. Scratchansniff odlazi na krstarenje ne bi li se domogao prijeko potrebnog mira i odmora, no može li preživjeti godišnji odmor na moru s Warnerima?

3.sez., 6.ep, srijeda 3. travnja
Francuski snimatelj dokumentaraca Pomme de Terre prikazuje isječke Wakkova privatna života u uratku, koji mnogo toga otkriva, nazvanom „10 kratkih filmova o Wakkou Warneru“. Ptica kukavica zatim u dijelu „Nema vremena za ljubav“ otkriva sve o patnjama i jadima ljubavi.

3.sez., 7.ep, četvrtak 4. travnja
Ne bi li izliječili Ernesta Hemingwaya od spisateljske blokade, Warneri ga kao pretjerano revni trgovci uredskim materijalom naganjaju diljem svijeta te pokušavaju snabdjeti „Papirom za Papeta“. Slijedi dio „Nevjerojatni gladijatori“ u kojem se vodenkonji Hip Hippos natječu na najnasilnijem američkom natjecateljskom showu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju