Višestruko nagrađivani crtani serijal ´Animanijaci´ na Novoj TV

4.sez, 2.ep, ponedjeljak 8. travnja

U prvom dijelu, misteriozno ´Ono´ naganja Wakkoa po kući. Animanijaci plešu u glazbenom predahu, ´Dot – australski orah´. Yakko i Wakko prateći su vokali u Dotinoj parodiji ´Macarene´, glazbenog video-uratka s MTV-a. ´Nasilnik za Skippyja´ je zadnji crtani film u nizu u kojem se vjeverica Skippy suočava s nasilnikom iz školskih klupa u trenutku kada Slappy postaje fokusom kongresne rasprave o nasilju na televiziji.

4.sez, 3.ep, utorak 9. travnja

U šašavoj inačici priče o Snjeguljici, ´Slatki prvo (pa onda pitanja)´, Snjeguljica saznaje da je Dot najslađa na svijetu. Slijede ´Poznanici´, parodija serije ´Prijatelji´. Warneri kao imigranti stižu u New York te žive u pomodnu stanu, scenografiji humoristične serije. Nakon te avanture u dijelu ´Stiže Atila´ Warneri uz glazbenu podlogu pjesme ´Old Dan Tucker´ daju šaljiv prikaz Atile, Biča Božjeg. ´Čudesni Boo´ zadnji je crtani film u nizu u kojem je kokoš Boo prerušena u Batmanova mladog pomoćnika.

4.sez, 4.ep, srijeda 10. travnja

Yakko, Wakko i Dot odlučni su prodati svoj scenarij od 800 stranica u prvom dijelu epizode ´Hura za sjeverni Hollywood´.

4.sez, 5.ep, četvrtak 11. travnja

U drugom dijelu epizode ´Hura za sjeverni Hollywood´  Yakko, Wakko i Dot se, i dalje s namjerom pronalaska kupca za svoj scenarij od 800 stranica, ušuljaju na značajan holivudski događaj za prikupljanje dobrotvornih priloga.

4.sez, 6.ep, petak 12. travnja

Sasvim obično jutro postaje kaotično kada se nemirna braća i sestra Warner pridruže ´Grupnoj vožnji´. Slijedi dio ´Sunčane vjeverice´. Vjeverica Slappy ponovo se susreće sa svojom starom, mudrom, famoznom glumačkom partnericom, vjevericom Suzy, te skupa postaju velika uspješnica televizijske mreže.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju