Višestruko nagrađivani crtani serijal ´Animanijaci´ na Novoj TV!

7.ep, ponedjeljak 11. ožujka

Yakko objašnjava naslove iz časopisa „Variety“ specijaliziranog za industriju zabave. Slappy vodi Skippyja na utakmicu baseballa te se iznenadi kada otkrije da se umjesto na utakmici zatekla na koncertu „Tri tenora“ na stadionu Dodger. Wakko s dr. Scratchansniffom igru vlastitu inačicu binga. Tri tenora vraćaju se otpjevati glazbenu špicu „Animanijaka“.

8.ep, utorak 12. ožujka

Warneri prisustvuju konvenciji animiranog filma u glazbenoj satiri filma „A Hard Day's Night“ skupine Beatles iz 1964. Godine. Planovi vjeverice Slappy da provede miran, slobodan dan osujete se kada biva upletena u snimanje akcijskog filma. Parodija reklame u kojoj se oglašava mogućnost pomoći za pretjerano fanatične gledatelje.

9.ep, srijeda 13. ožujka

U ekstravagantnoj glazbenoj točki šašava braća i sestra Warner predstavljaju vlastitu inačicu pjesme iz „Kralja lavova“.
Yakko pokušava otpjevati sve riječi engleskog jezika.
Warneri izvode parodiju na temu knjige „Mačak u šeširu“.
U vrijeme 1950-ih Slappy sa Skippyjem prisustvuje tečaju poučavanja glume. Nakon što joj se zgadi njihovo prenemaganje i nesuvislo trabunjanje, Slappy glumcima održi predavanje utemeljeno na svom vlastitom glumačkom iskustvu.

10.ep, četvrtak 14. ožujka

Warneri traže slobodan dan. U ovoj parodiji „Čarobnjaka iz Oza“ Mindy i Gumbek putuju začaranom zemljom nekoliko dana prije nego što Dorothy stigne. Nakon što braća i sestra Warner odu usred animiranog filma i sa sobom povedu gostujuću zvijezdu Herkula, Pinky i Mozgalo ih zamijene. Mozgalov plan: iskoristiti moć Zeusovih munja – i osvojiti svijet!

11.ep, petak 15. ožujka

U ovoj satiri noir filma Warneri prate čovjeka koji nosi kip crnog goluba. Warneri se ukrcaju na svemirsku letjelicu kao revni obožavatelji popularne televizijske znanstveno - fantastične serije. Wakko se suočava sa zastrašujućim protivnikom.
U ovoj zabavnoj i edukativnoj pjesmici Yakko objašnjava kako množiti brojeve.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju