Pogledajte što vas očekuje u novoj epizodi showa

Kandidati showa „Ženim sina?“ polako pakiraju kofere jer se bliži kraj njihovih izleta. No, osim za pakiranje, posljednji dan izleta rezerviran je i za razrješavanje preostalih nesuglasica. Tata Miljenko primijetit će da se Diana ponaša sumnjivo, pa će uhvatiti Mirka nasamo te s njim podijeliti što je otkrio. „Smatram da Diana čak ima nekog vani“, reći će tata Miljenko koji primjećuje da se Diana ponaša neobično jer tipka u kasne noćne sate i iskrada se iz kuće kako bi razgovarala na mobitel.

„Je li tebi jasno da cura, bila ona nekakva desetka na skali, će imati uvijek u nekom inboxu poruke od muškaraca koji će joj se javljati. Pa to je normalno. Ne treba biti ljubomoran. Nismo si mi ništa, čovječe, tek smo se upoznali prije par dana. Možda se probudilo nešto između nas, ali to ne znači da će ona otkantati sve frajere“, reći će Mirko kojeg tatine sumnje neće pretjerano zabrinuti.

Ipak, tata Miljenko neće tek tako odustati od dokazivanja svojih sumnji, pa će tako osmisliti način da dozna kome Diana šalje poruke u kasne noćne sate. Miljenko, zabrinut da Diana nije zainteresirana za Mirka, pozvat će je sa strane i ispitati situaciju. „Skužio sam, ovih par dana što smo tu, da tipkaš u kasne sate. Da izlaziš van kad te netko zove. Ima li nešto što bih ja trebao znati, odnosno Mirko?“, upitat će Dianu koja će odmah shvatiti da tati Miljenku ništa ne prolazi ispod radara, pa priznati: „To je otprilike samo dopisivanje, to nije ništa ozbiljno. To mi nije zapravo dečko“. Iako Mirko ne vidi razloga za brigu, skeptični tata Miljenko držat će Dianu pod povećalom dok ne otkrije što točno smjera.

Postoji li nada da se između Mirka i Diane rodi ljubav, unatoč Miljenkovim saznanjima, ne propustite doznati u večerašnjoj epizodi „Ženim sina?“.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju