S novim simpatijama dolazi i doza ljubomore

Propuštene emisije gledaj besplatno na  NOVATV

Kandidati showa "Ženim sina?" koriste svaki trenutak da odgonetnu koja je djevojka idealna za njih, a kod nekih su se stvari već uozbiljile. S novim simpatijama dolazi i doza ljubomore, a s prvim konfliktom susreo se Kristian čije su kandidatkinje od ranog jutra na ratnoj nozi.

Cvijići primjećuju da je Tamara cijeli dan povučena i šutljiva, a razlog tome je Ines. „Posljednjih nekoliko dana, čini mi se da Ines podiže nekakve tenzije između nas dvije, da tu postoje nekakve provokacije i to pogotovo otkad sam bila sa Kristianom na dejtu“, otkrila je Tamara. „Tamara cijeli dan šuti i bleji u jednu točku. Nije joj po volji i ona sad zapravo samo čeka svoj trenutak da opet napravi neku svađu i incident. Ona je vrsta cure koja je, kada se osjeća ugroženo, spremna napraviti apsolutno sve kako bi ostala i osigurala se“, rekla je Ines koja je priznala da u Tamari vidi konkurenciju i boji se da će manipulirati Kristianom da bi osigurala svoje mjesto u showu.
Ines je odlučila o svemu porazgovarati sa Kristianom, pa ga je odvela na intimno mjesto za razgovor. „Ovdje smo iz razloga što sam primijetila da si me počeo izbjegavati i da je svemu tome razlog jedna druga cura, a ti vjerojatno znaš koja. Htjela sam da na ovom izletu ja i ti produbimo odnos, da više pričamo jer znam da nam komunikacija može biti još i bolja“, rekla je Ines koja priznaje da prema Kristianu od prvog dana gaji neke osjećaje.



Za to vrijeme, tata Zoran uhvatio se posla da od Tamare sazna što se točno događa između nje i Ines. „Ona stalno bulji u mene. Ja sam rekla - hoćemo s malo buljiti za dobro jutro? – jer me svaku večer gleda kao da sam joj nekoga ubila. Onda je ona meni rekla – hoćeš ti ostati bez trepavica? – što je meni fizička prijetnja jer što će ona mene, napasti i čupati mi trepavice?“ rekla je uzrujana Tamara.
Zoran i Kristijan odlučili su posjetiti djevojke, ne bi li svi zajedno izgladili odnose. No, odmah su se uvjerili da će to biti veći zalogaj od onoga što su očekivali jer su se djevojke odmah počele prepucavati. „Jesam ja tebi nešto napravila? Ne. Jesam li te tračala, kao ti mene? Ne. Nemoj mi poricati jer jesi. Ti ljubomorna zbog lika kojeg si vidjela tri puta“, rekla je Tamara Ines. Cijela situacija postala je previše emotivna za Tamaru koja je uplakana otrčala iz sobe, dok su Cvijići začuđeno ostali sjediti. „Totalni raspašoj“, zaključio je Kristian kojemu se dojmovi tek trebaju slegnuti.

Čini se da se pojedine kandidatkinje ne nose dobro s konkurencijom, a hoće li djevojke uspjeti zakopati ratne sjekire ili ih tek očekuju pravi sukobi, doznajte u sljedećoj epizodi showa "Ženim sina?".

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju