Vjerujemo da će Danijela ostati oduševljena ovom izvedbom!

Malo je reći da je Luciano sve oduševio svojom imitacijom Madonne, a to pokazuje i činjenica da je pobijedio u srazu titana s Antonijom Dorom. Međutim, novi tjedan, donio je i novu transformaciju. Iako je istinski želio postati muškarac, gljiva Lucianu nije ispunila molitve i dodijelila mu je poznatu hrvatsku pjevačicu Danijelu Martinović. Iako se na probama pokazalo da osim energije, Luciano i Danijela nemaju zajedničkih karakteristika, ipak nas je uspio zabaviti i donijeti njezin šarm!

„Imao si težak materijal… Nije ti bilo lako ovo napraviti... Dao si svoj apsolutni minimum i to se vidi“, šaljivo je izjavio Goran i dodao da je Luciano bio fantastičan.

„Ti stvarno napraviš svaki put fenomenalnu zabavu, ali pored toga što kao ti praviš zabavu, ti si uradio dobru imitaciju… Ti si zaista napravio u karakteru Danijelu Martinović“, komentirao je Enis.

„Luciano, toliko mi je drago da ti je gljiva dodijelila još jedan ovakav nastup. Zašto? Zato što je Danijela poznata po toj svojoj jednoj vrckavosti, jednoj lijepoj i iskrenoj energiji. Ja mislim da ti ovo nije bio apsolutno težak zadatak“, zaključio je Mario.

„Ti si izvor veselja, zabave, pozitive, osmjeha, svega nečega lijepoga“, poručila je Minea Lucianu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju