Jedna duša u dva tijela!

Dok su u prošloj epizodi bili dvije domaće zvijezde te zabavili sve u studiju, ali i ispred malih ekrana, Antonia Dora i Luciano su novoj epizodi TLZP-a jedna duša u dva tijela. Točnije, zahvaljujući „jokeru izazov“ kojeg je Luciano dobio, oboje su kraljica popa Madonna. Kao mali su sanjali da će zajedno nastupati, a sada im se taj san i ostvario. Na probama je bilo ludo, nezaboravno i kompetitivno. Iako je Antonia Dora s lakoćom učila pjevanje, Luciano je s druge strane bez problema zapamtio korake. Tako su kada ih spojimo savršena Madonna, ali je ipak glavno pitanje tko je bolja. U nastavku odgovorite na pitanje u anketi i pokažite nam što mislite!

 

„Ja mislim iskreno, ti mala Dora, pjevački si bila u prednosti, ali mislim da si došla na Lucianov teren i da te pojeo… Neka je i on dočekao svojih pet minuta“, komentirao je Enis.

„Oboje ste večeras bili senzacionalni“, izjavio je Mario i samo nizao komplimente.

„Ovo što sam sad vidjela, moram priznati da sam te tek sad doživjela kao zaista vrhunskog, vrhunskog plesača“, poručila je Minea Lucianu, a za Antoniju Doru je također imala samo riječi hvale.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju