Imali smo dojam kao da je Alka na sceni

Nakon što je odradila duplu ulogu, Antonija je za zadatak dobila jednu transformaciju kojom je oduševljena. Na jedan dan postala je njezin uzor i inspiracija Alka Vuica. Iako je Helena na probi rekla da karakteri Antonije i Alke nemaju dodirnih točaka, Antonija je ipak odradila zadatak i vrhunski utjelovila jednu i jedinu, veliku divu Alku!

 

„Draga Antonija, ovo je bilo zaista izimitirano i u pokretu i u duhu… Zahvaljujem ti i ovo je zaista bilo super“, kazao je Goran.

„Ustvari sam se jako razveselila sad kad sam ju vidjela i u ovom izdanju jer je toliko to vjerodostojno donijela… Što se tiče usana i tog jednog izraza kojeg si dobila, na momente si zaista meni donijela malo Alke na pozornicu“, izjavila je Minea.

„Moram priznati da si ti donijela to Alkino gađenje… Mislim da si napravila odličnu stvar i napokon ti je uloga legla“, zaključio je Enis.

„Imala si tu jednu ležernu i ‘baš me briga’ Alkinu energiju. Ja sam zaista imao dojam kao da slušam i gledam Alku Vuicu na pozornici“, komentirao je Mario.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju