Šteta što ga nisu transformirali u ćelavu Britney…

Alen je zahvaljujući transformaciji u Gabi Novak osvojio i svoju drugu pobjedu u „Tvoje lice zvuči poznato“. A za novu epizodu morao je postati svjetska persona koja nije mogla biti više drugačija od svih dosadašnjih zvijezda koje je Alen imitirao. „Odrastaš i znaš za nju i moraš slušati, htio – ne htio jer je ona tu“, kazao je Alen za svoju transformaciju, a riječ je o popularnoj Britney Spears. Mislili smo da nas Alen više ne može iznenaditi, ali on to i dalje uspijeva!

 

„Zaista je fascinantno kako ti iz uloge u ulogu i zadatka koji dobiješ pred sobom stvarno ostvaruješ onako da se čovjek pita gdje je kraj tvog tog talenta i ja se samo nadam da si ti tom svom daru kojem imaš je li znaš zahvaliti“ kazao je Enis i dodao – „da tebe nema, ovaj šou ne bi bio takav kakav jest“.

„Alene, ti čega god se dotakneš, ti to pretvaraš u zlato. Ti do sada nisi imao niti jednu lošu transformaciju“, komentirao je Mario.

„Kad mislimo da si dotaknuo jednu ljestvicu, ti opet odeš dalje… Ti si čudo“, oduševljeno je izjavila Minea.

„Pa mogu reći evo da mi se sviđa najviše to kako si ulovio jednu neukrotivost britnispirsonskog pokreta i jednu neutaživu čežnju u njenom glasu… Jedva čekam vidjeti tvoju sljedeću preobrazbu“, kazao je Goran.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju