Pa kako?!?! Ma ovo nije bio Alen, već Gabi! Sto posto!

U prošloj je epizodi Alen zapalio pozornicu kao legenda glazbene scene Mate Bulić. Djelomično bismo mogli reći da ostaje u ulozi jer mu je gljiva i za četvrtu epizodu dodijelila još jednu ikonu hrvatskog glazbenog svijeta, doduše, u drugačijem obliku. Postaje jedna i jedina, legenda i diva Gabi Novak. Alenu sada više nije problem hodanje u štiklama, a da je svojevrsni glazbeni kameleon te da s lakoćom ulazi u svaku transformaciju, pokazao nam je i u ovoj epizodi!

 

„Ovo je bilo divno. Srce mi kuca jače nego tvoje“, izjavila je Minea dok je grlila Alena i dodala – „moj naklon, Alene, svaka čast.

„Nakon ovakve točke apsurdno je bilo što govoriti… Ja ti samo mogu čestitati. Mogu ti se zahvaliti i meni je ovo bilo briljantno“, komentirao je Goran.

„Dragi moj Alene, kada pjevač uistinu osjeti i doživi o čemu se radi u pjesmi, u svakoj noti, onda će te riječi pjesme i cijeli performans odzvanjati istinito“, rekao je Mario.

„Kad ovako doživiš nešto da transformacija i imitacija i pjesma i glas budu sve jedno, onda ti ne može bit svejedno“, kazao je Enis.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju