Počinju prijave!

Nakon velikog uspjeha prve sezone, Nova TV otvara prijave za novu sezonu popularnog glazbeno-natjecateljskog spektakla "Tko to tamo pjeva?" (I Can See Your Voice). Ova uzbudljiva emisija, koja je osvojila srca gledatelja diljem Hrvatske, vraća se u još uzbudljivijem izdanju, tražeći nove kandidate spremne za izazov, smijeh i dobru zabavu!

Bilo da u sebi krijete izvanredan pjevački talent, jednostavno samo uživate biti na pozornici, ili ste pak uvjereni da možete nepogrešivo otkriti tko zaista zna pjevati, ovo je prilika koju ne smijete propustiti! Ako mislite da možete svojim glasom zadiviti i zavarati panel detektiva, prijavite se kao tajni glas i iskoristite priliku da ostavite publiku i žiri u šoku. S druge strane, ako vjerujete u svoju intuiciju i detektivske vještine te mislite da možete prepoznati pravog pjevača samo po njegovom nastupu i karakteru, prijavite se kao natjecatelj i testirajte svoje sposobnosti u ovom neponovljivom formatu.

Bez obzira na to prijavljujete li se kao tajni glas koji će igrati na kartu tajanstvenosti, ili kao natjecatelj koji će pokušati eliminirati lažne pjevače i doći do glavne nagrade, pripremite se na nezaboravno iskustvo puno zabave, neizvjesnosti i velikih iznenađenja!

Kako funkcionira show?
U svakoj emisiji gledatelji će svjedočiti nastupu devet tajnih glasova, predstavljenih kroz zanimanja i osobnosti, no samo neki od njih stvarno znaju pjevati. Zadatak natjecatelja je eliminirati loše pjevače bez da uopće čuju njihov pravi glas, i tako se približiti osvajanju glavne novčane nagrade. Ukoliko natjecatelj eliminira dobre pjevače, riskira ostati "praznih ruku". Stoga, treba imati pravi instinkt jer u ovoj igri ništa nije onako kako se čini!

Kako se prijaviti?
Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem službene web stranice novatv.hr/prijava ili pozivom na telefonski broj: 060 800 070 (cijena poziva: 0.50 € s PDV-om iz fiksne mreže, i 0.67 € po pozivu iz mobilne mreže).
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju