Voli pjevati, ali kaže, na treninzima ipak pjevaju djeca

Večerašnja epizoda showa ''Tko to tamo pjeva?'' donosi obilje dobre zabave, smijeha i veselja, a u zabavni vlak uskočit će natjecatelj iz Karlovca, 25-godišnji Josip Grubešić.


Josip radi u pošti, a nakon svog primarnog posla radi i kao trener mladih rukometnih naraštaja. Kako kaže, voli glazbu, svojedobno je i imao svoj bend, a sada na treningu uglavnom pjevaju samo djeca. Sebe opisuje kao previše optimističnu i vedru osobu te smatra kako je sjajan kandidat za ovaj show. Osvojeni iznos potrošio bi na putovanje. ''Nisam dugo negdje bio, a trenutno bih najrađe otišao u Španjolsku, u Madrid.'', ističe Josip.


Pred njega će stati devet tajnih glasova – kaskader, dirigentica, skladištar, miss fotogeničnosti, knjižničar, klizačica, autolimar, studentica agronomije i latino plesačica. Tko je od njih dobar pjevač, a tko ne, ostaje za vidjeti. Kroz niz izazova eliminacija loših pjevača donosi mu po 500 eura, dok eliminacijom dobrih pjevača ne osvaja novac. Na samom kraju, ukoliko želi riskirati i osvojiti maksimalnih 5.000 eura mora ostati dobar pjevač.


U ovoj epizodi stalnoj postavi panelista pridružit će se Damir Kedžo, a kako će se on snaći u svojoj ulozi, ne propustite doznati večeras na Novoj TV u showu ''Tko to tamo pjeva?'' od 20.15 sati.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju