Natjecateljica Matea Katić obožava pjevanje i glazbu

Nova epizoda omiljenog glazbeno-natjecateljskog showa "Tko to tamo pjeva?" ovoga petka donosi nevjerojatnu zabavu i mnogobrojna iznenađenja, a stalnoj postavi panelista, koju čine Alka Vuica, Goran Vinčić, Luka Nižetić i Gianna Apostolski, ovoga puta pridružit će se i pjevačica Zsa Zsa. Kako će se Zsa Zsa snaći u novoj ulozi te hoće li uspjeti raspoznati tko od tajnih glasova uistinu dobro pjeva, a tko samo dobro glumi, ostaje nam za vidjeti.

U ovotjednoj epizodi natjecat će se Matea Katić, 27-godišnja majka dvoje djece iz Solina. Kako kaže, obožava pjevanje i glazbu te se veseli sudjelovanju u showu. "Prijavila sam se jer volim sve što je vezano za glazbu. Pjevam kad me ljudi čuju i kad me ne čuju. Kažu svi oko mene da lijepo pjevam", otkrila je Matea te dodala: "Otvorena sam, komunikativna sam, volim se šaliti, a i kažu mi da me kamera voli!"

Pred Mateu će stati devet tajnih glasova, a njezin zadatak bit će detektirati tko je od njih dobar pjevač, a tko ne. Kroz niz izazova eliminirat će po jednog tajnog glasa, a svaki loš glas donosi joj 500 eura, dok eliminacija dobrog pjevača ne donosi novac. Na samom kraju pred njom će biti posljednja odluka – odustati i kući ponijeti dotad osvojeni novac ili riskirati pa ako se preostali tajni glas pokaže kao dobar – osvaja maksimalan iznos od 5.000 eura.

 

Novu epizodu uzbudljivog showa "Tko to tamo pjeva?" ne propustite u petak od 20.15 sati na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju